اعزام ۲ حافظ قرآن کریم از ایران به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم لیبی تجمع دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه سند تحولی جامع بنیاد شهید و امور ایثارگران تدوین می‌شود تقدیر مدیر حوزه‌های علمیه از ویژه برنامه‌های افطار در شبکه سه سیما مدرس قناعت و خلوص و دل‌سوزی | یادی از مؤسس مدرسه علمیه موسوی‌نژاد در مشهد چگونه نماز را صحیح بخوانیم؟ | ۱۲ باطل کننده نماز را بشناسید ممنوعیت ورود به مکه برای دارندگان ویزای غیر حج از اردیبهشت ۱۴۰۴ درس‌هایی از نهج‌البلاغه | آزادگی ضرورت تبیین معارف علوی و آموزه‌های نهج البلاغه در مدارس توسعه دامنه فریضه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، در بستر جشنواره مفلحون آیت الله حسینی بوشهری: متناسب با فضای مذهبی شهر قم، تورهای گردشگری ـ زیارتیِ بین‌المللی ایجاد شود آغاز کلاس‌های آموزشی حج تمتع دانشگاهیان حوزه‌های علمیه در حل مشکلات و پاسخگویی به شبهات نقش تاثیرگذار دارند سه انتصاب جدید در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برنامه‌ریزی گسترده مساجد مشهد برای میزبانی از ۱۵۰۰ زائراولی در دهه کرامت ۱۴۰۴ تجمل با ما چه می‌کند؟ کتابی که نور است | قرآن به روایت صحیفه سجادیه دومین جشنواره ملی «فیلم و فیلمنامه ایثار» فراخوان خود را منتشر کرد ششمین اجلاسیه بین‌المللی حضرت رضا(ع) اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود پرونده عمره تا کمتر از ۱۰ روز دیگر بسته می‌شود | آغاز حج تمتع از نیمه اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع)

  • کد خبر: ۳۲۵۰۸۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) از پذیرش دانشجو در «رشته فرهنگ و ارتباطات» در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمدعلی غمامی، مدیر گروه آموزشی مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم (ع) اظهار کرد: رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم (ع) با تجربه‌ای ۱۵ ساله در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: رشته فرهنگ و ارتباطات با هدف پاسخ به این پرسش بنیادین شکل گرفته است که چگونه مردم می‌توانند به‌عنوان کنشگران فرهنگی و ارتباطی نقش‌آفرینی کنند؟

مدیر گروه آموزشی مطالعات فرهنگی و ارتباطات ابراز کرد: برخلاف بسیاری از مؤسسات آموزشی کشور که تمرکز رشته ارتباطات را عمدتاً بر فعالیت‌های سلبریتی‌ها، سیاستمداران یا سرمایه‌داران قرار داده‌اند، دانشگاه باقرالعلوم (ع) تلاش دارد بررسی کند که چگونه افراد عادی می‌توانند در فضای فرهنگی و ارتباطی جامعه مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: در مقطع کارشناسی ارشد رشته فرهنگ و ارتباطات سه گرایش اصلی معرفی شده است؛ مطالعات فضای مجازی، ارتباطات میان‌فرهنگی و بلاغت رسانه‌ای اگرچه این گرایش‌ها در مراکز دانشگاهی معتبر جهانی سابقه‌ای طولانی دارند، اما برای نخستین بار در ایران به‌صورت یک رشته دانشگاهی مستقل ارائه می‌شوند.

غمامی بیان کرد: گرایش مطالعات فضای مجازی به نحوه کنشگری مردم در فضای دیجیتال و مجازی می‌پردازد و اینکه چگونه می‌توانند از این بستر برای تعاملات فرهنگی و ارتباطی استفاده کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) تصریح کرد: در گرایش ارتباطات میان‌فرهنگی نیز تلاش می‌شود سازوکار برقراری تعامل میان افرادی با تفاوت‌های فرهنگی، مذهبی، زبانی، نژادی یا حتی جنسیتی بررسی شود ضمن اینکه این تفاوت‌ها اگر مدیریت نشوند، ممکن است زمینه‌ساز تنش‌های خطرناک شوند؛ اما درصورت مدیریت صحیح، می‌توانند به ارتقای معرفت‌های ارزشمند و دستیابی به اهداف مشترک منجر شوند.

مدیر گروه آموزشی مطالعات فرهنگی و ارتباطات اضافه کرد: مهم‌ترین و برجسته‌ترین گرایش این رشته، بلاغت رسانه‌ای است و این حوزه به بررسی چگونگی طراحی و تولید پیام‌هایی قدرتمند و اثرگذار در فضای رسانه‌ای توسط فعالان اجتماعی می‌پردازد.

وی اذعان کرد: فارغ‌التحصیلان رشته فرهنگ و ارتباطات قادر هستند در سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط با حوزه ارتباطات و رسانه مشغول به کار شوند؛ نمونه‌هایی، چون صداوسیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مطبوعات و شبکه‌های رسانه‌ای؛ با این‌حال، دغدغه اصلی دانشگاه باقرالعلوم (ع) تربیت افراد توانمندی است که نه فقط در قالب ساختار‌های دولتی، بلکه به شکل مستقل بتوانند به فعالیت‌های نوآورانه در حوزه فرهنگی و ارتباطی پرداخته و تأثیرگذاری اجتماعی داشته باشند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->