کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

ساخت دستکشی که زبان اشاره را به گفتار تبدیل می‌کند + ویدئو

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
ساخت دستکشی که زبان اشاره را به گفتار تبدیل می‌کند + ویدئو
محققان دستکشی مجهز به حسگر‌های مختلف ابداع کرده اند که زبان اشاره را به گفتار تبدیل می‌کند و می‌تواند ۶۶۰ علامت را شناسایی کند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس یک گجت پوشیدنی ابداع کرده اند که می‌تواند زبان اشاره آمریکایی را با کمک یک اپلیکیشن موبایل به گفتار تبدیل کند.

این دستکش هنوز در مرحله توسعه نمونه اولیه است، اما در آینده به افرادی که از زبان اشاره استفاده می‌کنند، کمک می‌کند با افراد عادی راحت‌تر ارتباط برقرار کنند. همچنین به آموزش زبان اشاره به نوآموزان نیز کمک می‌کند.
 
 

جون چن استادیار مهندسی زیستی در این دانشگاه می‌گوید: سیستمی که ابداع کرده ایم قدرت ماندگاری فیزیکی و شیمیایی بالا، حساسیت زیاد، مدت زمان اندک واکنش و انعطاف پذیری خارق العاده‌ای دارد.

این دستکش لایه‌ای نازک و حسگر‌هایی انعطاف پذیر دارد که از نخ‌های رسانای الکتریسیته ساخته شده که دور هر پنج انگشت دست قرار می‌گیرند.

برای برقراری ارتباط به وسیله حرکات انگشت، کاربر باید یک صفحه مدار کوچک به اندازه سکه را روی مچ دستش حمل کند. این صفحه مدار اطلاعات را به یک موبایل ارسال می‌کند.

از آنجا که زبان اشاره آمریکایی به حالات صورت نیز اتکا دارد، در این سیستم حسگر‌هایی وجود دارد که به ابرو‌های کاربر و گوشه‌های دهان او اضافه می‌شوند. در مرحله بعد گجت با استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی می‌تواند ۶۶۰علامت را شناسایی کند از جمله حروف الفبا و اعداد از صفر تا ۹.

به گفته چن دستگاه‌هایی که قبلا برای ترجمه زبان اشاره ابداع شده بودند به طیف وسیعی از تکنیک‌ها از جمله الکترومیوگرافی، تاثیر پیزومقاومتی (piezoresistive) و رسانایی یونی اتکا داشته است. اما پیچیدگی این ابزار‌ها علاوه بر سنگینی و حجم آن‌ها سبب شده در وضعیت نمونه اولیه باقی بمانند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->