دسترسی نمایندگان مجلس به تلفن همراه ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه
سرخط خبرها

ارتش صهیونیستی: دستور داریم نوار غزه را کاملا ویران کنیم

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۹
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۱
ارتش صهیونیستی: دستور داریم نوار غزه را کاملا ویران کنیم
یک رسانه عبری زبان در گزارشی اعلام کرد، در حال حاضر ارتش اسرائیل نیمی از نوار غزه را بعد از ویران سازی سازمان یافته محله‌ها و زیر ساخت‌های آن در کنترل خود گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری عبری زبان نیوز وان در گزارشی به نقل از گزارش خبرگزاری‌های جهانی تاکید کرد، نظامیان اسرائیلی اعلام کرده‌اند دستور دارند هر منطقه را که به کنترل خود در می‌آورند از مسکونی گرفته تا صنعتی و کشاورزی به طور کامل تخریب و با خاک یکسان کرده و به توسعه منطقه حایل ادامه دهند.

در این گزارش تاکید شده است، در حال حاضر اسرائیل حدود ۵۰ درصد از مساحت نوار غزه را تحت کنترل (در اشغال) خود دارد، این در حالی است که مناطق حایل نیز توسعه پیدا کرده و بسیاری از محله‌ها و مناطق، مراکز عمومی، زیر ساخت‌ها و زمین‌های کشاورزی نیز به طور کامل تخریب شده‌اند.

نظامیان اسرائیلی حاضر در این عملیات به خبرگزاری‌های جهانی خبر دادند، این عملیات تخریب و ویران سازی کاملا برنامه ریزی شده و سازمان یافته بوده و از زمان آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ تا به امروز همچنان ادامه دارد.

در بخش دیگری از این گزارش ادعا شده است، ارتش اسرائیل این اقدام را به شکل برنامه ریزی شده‌ای به عنوان یکی از ضرورت‌های امنیتی برای فشار بر حماس جهت واداشتن این گروه برای آزادی اسرا انجام می‌دهد، اما کارشناس و سازمان‌های حقوق بشر تاکید دارند این اقدامات به شکل هدفمند و سازمان یافته‌ای برای حضور دائمی انجام می‌شود، بخصوص که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اخیرا اعلام کرده بود، اسرائیل کنترل امنیتی نوار غزه را حفظ و زمینه برای کوچاندن فلسطینیان را حتی بعد پایان جنگ و شکست حماس هم ادامه خواهد داد.

یک نظامی ارتش اسرائیل در این رابطه اعتراف کرد، هر آنچه که می‌شد تخریب کرد را تخریب و ویران کردیم، به سوی هر کسی که در آنجا مشغول فعالیت بود یا کاری انجام می‌داد، آتش گشودیم، کاری کردیم که فلسطینیان دیگر جایی برای بازگشت به آنجا نداشته باشند، یعنی اصلا دیگر به این منطقه باز نگردند.

تعداد دیگری از نظامیان هم به آسوشیتد پرس گفتند، به آنها دستور داده شده بود تا تمامی مزارع، سیستم‌های آبیاری، محصولات زراعی، درختان و ساختمان را حتی بدون آنکه دلیلی وجود داشته باشد، تخریب و از بین ببرند، این دستور شامل تاسیسات صنعتی و عمومی هم می‌شود.

این نظامیان تاکید کردند، براساس دستوراتی که به آنها داده شده بود، یگان آنها صد‌ها ساختمان که قبلا مملو از سکنه بود، شامل چند محله کامل را ویران کردند به نحوی که دیگر آمار تاسیسات تخریب شده توسط آنها از دستشان خارج شده است.

در ادامه گزارش هم تاکید شده است، تصاویر ماهواره‌ای از نوار غزه نشان می‌دهد، ارتش اسرائیل دست کم ۱۲ پایگاه نظامی جدید از ژانویه گذشته تا به امروز در نوار غزه ایجاد کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->