سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند شام غریبان امام حسین(ع) پشت درهای بسته حرم حضرت زینب(س) + فیلم لزوم راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران اربعین ۱۴۰۴ آیا واقعه عاشورا یک تصمیم آنی بود؟ جانبازی که صبر را در دوران اسارت از حضرت زینب (س) آموخت سوگ حسینی در قلب اروپا | عزاداری دهه اول محرم ۱۴۰۴ در مرکز اسلامی المهدی (عج) رم + فیلم موج بازگشت منظم زائران محرم از مرز مهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) انتشار فراخوان سی‌ونهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی + جزئیات بیانیه بیش از ۵ هزار اساتید بسیجی برای آمادگی در دفاع از حریم ولایت ۱۱۴ محفل قرآنی در مزار شهدای اقتدار سراسر کشور برگزار می‌شود مرا نام باید که تن مرگ راست | برای فرمانده هوافضای سپاه که به‌دست رژیم صهیونیستی شهید شد عقیله بنی هاشم (س)؛ قهرمان کارزار روایت‌ها | مروری بر اقدامات زینب کبری (س) برای حفظ دستاورد‌های عاشورا نگاهی به آیین های عزاداری در مشهد | ای میهن خدایی، ایران کربلایی پیکر شهید جانباز و ۲ نفر از شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد تشییع شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار
سرخط خبرها

تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها

  • کد خبر: ۳۲۶۵۳۲
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها
سعودی‌ها همچنان به‌صورت انتخابی و بدون ضابطه مشخص، به برخی کشور‌ها سهمیه حج اضافه می‌دهند اما برخی کشورها بیش از ۴ دهه است که منتظر تشرف به خانه خدا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، عربستان بدون، اما و اگر ۱۰ هزار سهمیه مازاد به پاکستان داد. این در حالی است که سعودی‌ها دست رد به سینه الباقی کشور‌های متقاضی زدند.

وزیر امور دینی پاکستان چودری حسین می‌گوید که «سهمیه رسمی از ۱۸۰ به ۱۹۰ هزار نفر رسید» و این برای ما یک رکورد است.

سال گذشته سعودی‌ها فقط به اندونزی سهمیه مازاد ۲۰ هزار نفری دادند. این روند باعث شد تا برخی کشور‌ها نسبت به نبود سازوکار شفاف در تخصیص این سهمیه‌ها اعتراض کنند.

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج کشورمان با بیان اینکه یک میلیون ایرانی بیش از ۱۸ سال است که منتظر حاجی شدن هستند، می‌گوید که «با وجود پیگیری‌ها، اما هیچ سهمیه مازادی به ایران ندادند.»

هر سال یک هزارم جمعیت هر کشور می‌تواند به حج اعزام شود، اما سعودی‌ها همچنان به‌صورت انتخابی و بدون ضابطه مشخص، به برخی کشور‌ها سهمیه اضافه می‌دهند.

عدنان بن حسین ماندوره، مدیر شرکت خدمات حجاج مکه می‌گوید که افزایش سهمیه‌ها در شرایط «ازدحام و محدودیت زیرساخت‌ها» فقط فشار بیشتر می‌آورد و تصمیم عربستان در «محدود کردن سهمیه مازاد» منطقی است.

در مقابل نزار علی، مدیر قرارداد‌های حج اندونزی می‌گوید که عربستان نباید در دادن سهمیه بین کشور‌ها «تبعیض» قائل شود چرا که برخی از زائران برخی از کشور‌ها بیش از ۴ دهه است که منتظر تشرف به خانه خدا هستند.

کارشناسان می‌گویند که باید سازمان همکاری‌های اسلامی در این موضوع ورود کرده و با یک سازوکار مشترک نظارتی سهمیه مازاد حج را بین کشور‌ها به درستی توزیع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->