هم‌نویسی رضوی، جلوه‌ای از ارادت هنرمندانه در دهه کرامت + ویدئو رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی: تا هفتمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهیم کرد تولیت آستان قدس رضوی: جهان معاصر بیش از هر زمان نیازمند رجعت به اندیشه‌های ناب است+ویدئو قصه ۶ خادم حرم امام رضا(ع) که ماندگار شدند باید تعریف دوباره‌ای از کرامت و حقوق انسانی مبتنی بر نگاه تمدنی امام رضا(ع) شکل بگیرد شعار اربعین ۱۴۰۴ توسط کشور‌های اسلامی تعیین شد ۸ هزار خودرو خارجی برای جانبازان ۵۰ درصد به بالا، در فرایند ترخیص گمرک موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت می‌شود کتاب «جنگ‌نفت‌کش‌ها» روانه بازار شد | روایت فرار ۱۳ جنگنده مهاجم عراقی وزیر فرهنگ: میراث ناملموس رضوی پیونددهنده ایرانیت و اسلامیت است برنامه پروازهای ورود و خروج حجاج خراسان رضوی و خراسان شمالی ۱۴۰۴ + جدول انتشار ۴ عنوان کتاب علمی از سوی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی مراسم گرامیداشت شهدای خدمت، هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۴، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود نخستین کنگره بین‌المللی ۳۱۰۰ شهید امدادگر دوران دفاع مقدس و مقاومت برگزار می‌شود امام رضا (ع) و رمزِ موفقیت جامعه نویسندگان حوزه ایثار و شهادت در نمایشگاه کتاب تهران تجلیل می‌شوند از کنگره جهانی امام رضا(ع) تا جشن بزرگ امام‌رضایی‌ها | بیش از ۱۷۵ عنوان خدمت در دهه کرامت ۱۴۰۴ ارائه می‌شود + فیلم آمادگی آستان مقدس علوی برای برگزاری باشکوه جشن‌های غدیر ۱۴۰۴ ورود نخستین زائران ایرانی حج تمتع به مدینه (۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴) آب زمزم زودتر از زائران به مقصد می‌رسد
سرخط خبرها

تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها

  • کد خبر: ۳۲۶۵۳۲
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها
سعودی‌ها همچنان به‌صورت انتخابی و بدون ضابطه مشخص، به برخی کشور‌ها سهمیه حج اضافه می‌دهند اما برخی کشورها بیش از ۴ دهه است که منتظر تشرف به خانه خدا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، عربستان بدون، اما و اگر ۱۰ هزار سهمیه مازاد به پاکستان داد. این در حالی است که سعودی‌ها دست رد به سینه الباقی کشور‌های متقاضی زدند.

وزیر امور دینی پاکستان چودری حسین می‌گوید که «سهمیه رسمی از ۱۸۰ به ۱۹۰ هزار نفر رسید» و این برای ما یک رکورد است.

سال گذشته سعودی‌ها فقط به اندونزی سهمیه مازاد ۲۰ هزار نفری دادند. این روند باعث شد تا برخی کشور‌ها نسبت به نبود سازوکار شفاف در تخصیص این سهمیه‌ها اعتراض کنند.

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج کشورمان با بیان اینکه یک میلیون ایرانی بیش از ۱۸ سال است که منتظر حاجی شدن هستند، می‌گوید که «با وجود پیگیری‌ها، اما هیچ سهمیه مازادی به ایران ندادند.»

هر سال یک هزارم جمعیت هر کشور می‌تواند به حج اعزام شود، اما سعودی‌ها همچنان به‌صورت انتخابی و بدون ضابطه مشخص، به برخی کشور‌ها سهمیه اضافه می‌دهند.

عدنان بن حسین ماندوره، مدیر شرکت خدمات حجاج مکه می‌گوید که افزایش سهمیه‌ها در شرایط «ازدحام و محدودیت زیرساخت‌ها» فقط فشار بیشتر می‌آورد و تصمیم عربستان در «محدود کردن سهمیه مازاد» منطقی است.

در مقابل نزار علی، مدیر قرارداد‌های حج اندونزی می‌گوید که عربستان نباید در دادن سهمیه بین کشور‌ها «تبعیض» قائل شود چرا که برخی از زائران برخی از کشور‌ها بیش از ۴ دهه است که منتظر تشرف به خانه خدا هستند.

کارشناسان می‌گویند که باید سازمان همکاری‌های اسلامی در این موضوع ورود کرده و با یک سازوکار مشترک نظارتی سهمیه مازاد حج را بین کشور‌ها به درستی توزیع کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->