قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل! مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت» بودجه قطره‌چکانی، دردی از جاده‌های پرخطر فریمان خراسان رضوی دوا نمی‌کند ۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری | مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است افزایش چشمگیر بودجه دانشگاه فرهنگیان در دولت چهاردهم | نخبه‌ترین دانشجویان به این دانشگاه می‌آیند آموزش‌های شخصی‌سازی‌شده هوش مصنوعی، خلأ توجه فردی معلم را جبران می‌کند مشخصات کامیون‌داران مشهدی که در سانحه بندرعباس جان خود را از دست دادند + جزئیات و فیلم کتب درسی دانش‌آموزان استثنایی بدون تأخیر توزیع می‌شود ماما، مدافع خط مقدم سلامت مادر و نوزاد  راز‌های پنهان تاثیر خوراکی‌های ترش بر سلامتی وزیر آموزش و پرورش: آموزش استفاده از هوش مصنوعی از اهداف نظام آموزشی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از چهارشنبه خنک می‌شود اهدای اعضای بانوی جوان مرگ مغزی مشهدی، جان ۶ بیمار را نجات داد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ورود ۸۵ هزار نیروی جدید به دانشگاه فرهنگیان از سال آینده | بیشترین سهم جذب معلم برای هنرستان‌ها تسویه‌حساب خانوادگی در کف خیابان در مشهد جزئیات برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ معلمان اعلام شد + شرایط قبولی زمان پرداخت حقوق اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد؟ | باز هم تأخیر در پرداخت حقوق طرح سازمان پژوهش برای ساماندهی برنامه‌های درسی تصویب شد مقررات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به‌زودی اعلام می‌شود تکلیف کنکوری‌های مشکوک به تقلب چه شد؟ | تا کنون چندین کمیته تخصصی برگزار شده است ممنوعیت حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ ۷۰ درصد کیسه‌های خون فیلتردار شده‌اند
سرخط خبرها

چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟ 

  • کد خبر: ۳۲۶۰۴۲
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟ 
پرخوابی و کسالت بهاری که گاهی از تغییرات آب‌وهوا و آلرژی‌ها ناشی می‌شود، روز‌های پرنشاط این فصل را برای برخی خسته‌کننده می‌کند. با چند راهکار ساده، می‌توان این خواب‌آلودگی فصلی را مدیریت کرد و انرژی را به زندگی بازگرداند.

به گزارش شهرآرانیوز، تغییرات فصلی، مانند افزایش نور و گرده‌ها، ریتم شبانه‌روزی بدن را مختل می‌کند. آلرژی‌های بهاری با ایجاد التهاب و خستگی، خواب را به هم می‌ریزند و برای شما کسالت به بار می‌آورند. کمبود برخی مواد مغذی پس از زمستان نیز انرژی را کاهش می‌دهد. شناخت این عوامل، گام اول برای رفع پرخوابی است.

برای رفع این حالت لازم است:

۱) نور صبحگاهی را غنیمت بشمارید 

نور خورشید، ساعت داخلی بدن را تنظیم می‌کند. قرار گرفتن در معرض آفتاب صبحگاهی به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه، هورمون خواب (ملاتونین) را کاهش می‌دهد و بیداری را تقویت می‌کند. کافی است پنجره را باز کنید یا کمی بیرون قدم بزنید تا خواب‌آلودگی بهاری کم شود.

۲) با تحرک، جسم را بیدار کنید

فعالیت بدنی، کسالت را از بین می‌برد. فقط ۲۰ دقیقه پیاده‌روی یا ورزش سبک، گردش خون را بهبود می‌بخشد و خستگی فصلی را کم می‌کند. حتی حرکات کششی ساده در خانه می‌تواند ذهن و جسم را تازه کند.

۳) انرژی را در بشقاب غذایی‌تان بیابید 

تغذیه سالم، پرخوابی را مهار می‌کند. ویتامین B ۱۲ در ماهی و تخم‌مرغ و آهن در اسفناج و گوشت، انرژی را بالا می‌برند. مصرف قند زیاد را کم کنید، چون افت انرژی می‌آورد. یک صبحانه سبک و مغذی، باعث می‌شود روز را پرانرژی شروع کنید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->