به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلام مرتضی مطهریپور، درباره آموزشهای زائران دانشگاهی حج تمتع گفت: این آموزشها از روز جمعه ۲۲ فروردینماه در کاروان ویژه اساتید و اعضای هیئتعلمی دانشگاهها آغاز شده و برای این کاروان ۱۰ جلسه آموزشی قبل از سفر برنامهریزی شده است و برخی آموزشها نیز در کشور عربستان و پیش از اعمال حج ارائه خواهد شد.
وی به سرفصلهای آموزشی برای کاروانهای زیارتی حج تمتع اشاره کرد و گفت: این سرفصلها به موضوعات احکام و مناسک، اسرار حج، موضوعات اجرایی شامل اسکان، تغذیه و تدارکات، حمل و نقل، بیمه، خدمات پزشکی و قوانین کشور میزبان، مرتبط است.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: این آموزشها توسط مدیر کاروان ارائه میشود که البته مسئولان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز در کلاس آموزشی حضور مییابند و به تبیین مسائل مربوطه میپردازند، هر جلسه آموزشی حدود ۲ تا ۳ ساعت طول میکشد و البته ویدئوها و مطالب آموزشی نیز در جلسه برای زائران حج پخش میشود.
وی بیان کرد: برگزاری کلاس به صورت حضوری تاثیرات مثبتی به دنبال دارد و زائران به جز یادگیری سرفصلهای آموزشی، با یکدیگر آشنا میشوند.
مطهریپور این نکته را هم گفت که کلاسهایی که در ایران برگزار میشود در سرزمین وحی نیز به صورت حضوری ارائه میشود و در مجموع حدود ۳۵ تا ۴۰ ساعت آموزش قبل از سفر برای زائران دانشگاهی پیشبینی شده است.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به نقش مهم آموزش در ارتقای سطح شناختی زائران دانشگاهی نسبت به ابعاد این سفر نورانی تاکید کرد و گفت: این زمینه شناختی موجب افزایش سطح دانش و آگاهی زائران میشود و تاثیرات بسزایی را به جهت اجرا شدن روان و مناسب عملیات حج دارد.
به گفته مطهریپور ترکیب اعضای کاروان استادان و اعضای هیئت علمی از دانشگاههای استان تهران، البرز، قم، قزوین، همدان، سمنان و کاشان هستند.
بنا به اعلام سازمان حج و زیارت از ۱۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ اعزام حجاج ایرانی به مدینه آغاز و از ۲۴ اردیبهشت پروازهای زائران به جده انجام خواهد شد.