سید عمار حکیم با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده شهدای اقتدار (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشهد، میزبان سی‌ودومین جشنواره فرهنگی‌هنری قرآن و عترت دانشجویی امروز نیازمند به فقه حکمرانی هستیم ورود وقف به حوزه دفاعی کشور یادواره شهدای کارمند در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود تشرف یک‌هزار زائر ایرانی به حج عمره از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ لزوم توجه به محتوای اثرگذار حوزه دفاع مقدس و مقاومت در آموزش و پرورش بازگشت به آموزه‌های پیامبراسلام(ص) و امام‌رضا(ع)، راه برون‌رفت از بحران‌های امروز است همزمان با هفته وحدت جلد سوم مجموعه «۳۶۶ روز با پیامبر عزیزمان» منتشر می‌شود موضوعات مرتبط با مسجد در قوانین برنامه هفتم توسعه دیده نشده است آغازبه‌کار دهمین نمایشگاه کتب حوزوی و معارف اسلامی با حضور ۱۷۰ ناشر در مشهد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد میزبان برگزاری محافل قرانی در هفته وحدت چگونه کلام، باور و رفتار می‌سازد؟ همه؛ زیر پرچم اسلام | نگاهی به وحدت اسلامی از منظر سخنان و سیره علمای شیعه ثبت بزرگ‌ترین موقوفه کشور در مشهد سرمایه‌گذاری ۵۹۵ میلیارد تومانی موقوفات خراسان رضوی در پروژه‌های اقتصادی لزوم توجه به نیاز‌های نسل جوان در جشنواره‌های رضوی برگزاری جشن‌های وحدت در ۴ نقطه مشهد هم‌زمان با میلاد پیامبر اعظم(ص) + جزئیات ماه سرخ و نماز آیات برای طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی قرن در حرم مطهر امام رضا(ع) + جزئیات
سرخط خبرها

آغاز کلاس‌های آموزشی حج تمتع دانشگاهیان

  • کد خبر: ۳۲۶۱۵۱
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
آغاز کلاس‌های آموزشی حج تمتع دانشگاهیان
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز کلاس‌های آموزشی ویژه زائران دانشگاهی حج تمتع از ۲۲ فروردین خبر داد و افزود: ۱۰ جلسه آموزشی قبل از سفر برنامه‌ریزی شده و مابقی در عربستان ارائه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مرتضی مطهری‌پور، درباره آموزش‌های زائران دانشگاهی حج تمتع گفت: این آموزش‌ها از روز جمعه ۲۲ فروردین‌ماه در کاروان ویژه اساتید و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها آغاز شده و برای این کاروان ۱۰ جلسه آموزشی قبل از سفر برنامه‌ریزی شده است و برخی آموزش‌ها نیز در کشور عربستان و پیش از اعمال حج ارائه خواهد شد.

وی به سرفصل‌های آموزشی برای کاروان‌های زیارتی حج تمتع اشاره کرد و گفت: این سرفصل‌ها به موضوعات احکام و مناسک، اسرار حج، موضوعات اجرایی شامل اسکان، تغذیه و تدارکات، حمل و نقل، بیمه، خدمات پزشکی و قوانین کشور میزبان، مرتبط است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ادامه داد: این آموزش‌ها توسط مدیر کاروان ارائه می‌شود که البته مسئولان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز در کلاس آموزشی حضور می‌یابند و به تبیین مسائل مربوطه می‌پردازند، هر جلسه آموزشی حدود ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد و البته ویدئو‌ها و مطالب آموزشی نیز در جلسه برای زائران حج پخش می‌شود.

وی بیان کرد: برگزاری کلاس به صورت حضوری تاثیرات مثبتی به دنبال دارد و زائران به جز یادگیری سرفصل‌های آموزشی، با یکدیگر آشنا می‌شوند.

مطهری‌پور این نکته را هم گفت که کلاس‌هایی که در ایران برگزار می‌شود در سرزمین وحی نیز به صورت حضوری ارائه می‌شود و در مجموع حدود ۳۵ تا ۴۰ ساعت آموزش قبل از سفر برای زائران دانشگاهی پیش‌بینی شده است.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به نقش مهم آموزش در ارتقای سطح شناختی زائران دانشگاهی نسبت به ابعاد این سفر نورانی تاکید کرد و گفت: این زمینه شناختی موجب افزایش سطح دانش و آگاهی زائران می‌شود و تاثیرات بسزایی را به جهت اجرا شدن روان و مناسب عملیات حج دارد.

به گفته مطهری‌پور ترکیب اعضای کاروان استادان و اعضای هیئت علمی از دانشگاه‌های استان تهران، البرز، قم، قزوین، همدان، سمنان و کاشان هستند.

بنا به اعلام سازمان حج و زیارت از ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ اعزام حجاج ایرانی به مدینه آغاز و از ۲۴ اردیبهشت پرواز‌های زائران به جده انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->