جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها
رئیس تیم پزشکی پلاسما درمانی:

زیرساخت‌های پلاسمادرمانی در کشور‌های اسلامی وجود دارد

  • کد خبر: ۳۲۶۴۰
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
زیرساخت‌های پلاسمادرمانی در کشور‌های اسلامی وجود دارد
رئیس تیم پزشکی درمان کووید۱۹ با پلاسما درمانی گفت: در حال حاضر زیرساخت‌های لازم برای پلاسما درمانی در کشور‌های اسلامی وجود دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه الله و رئیس تیم پزشکی درمان کووید۱۹ با پلاسما درمانی امروز در نشست خبری ترویج علم بنیاد مصطفی (ص) با موضوع بررسی روند درمان ویروس کرونا از طریق پلاسما درمانی گفت: وقتی بدن با میکروارگانیسم خارجی برخورد می‌کند شروع به مقاومت کرده و به تولید انتی بادی یا پادتن می‌پردازد.

دکتر عبدالمجید چراغعلی با بیان اینکه بدین واسطه در بدن بیمار تلاش می‌شود که خودش را از بیماری حفظ کند، بیان کرد: درصد بسیاری از افراد بهبود پیدا می‌کنند که این بحث هم در مورد ویروس کرونا وجود داشت.

وی با بیان اینکه بدن هر فرد پس از حضور ویروس، از روز سوم آنتی بادی تولید می‌کند، گفت: پلاسما درمانی یکی از روش‌هایی است که به فرد برای مقابله با بیماری کمک می‌کند که شباهت زیادی با واکسیناسیون دارد.

چراغعلی با بیان اینکه بعد از چین و ایران که پلاسما درمانی را آغاز کردند کشور‌های دیگری وارد این عرصه درمانی شدند، بیان کرد:طبق آخرین آمار تاکنون ۱۱میلیون نفر در دنیا به کرونا ویروس مبتلا شدند که ۶۰درصدشان بهبود پیدا کرده اند و این‌ها می‌توانند عامل نجات مبتلایان به کرونا باشند.

وی با بیان اینکه کشور‌های اسلامی زیرساخت‌های لازم را برای جمع آوری پلاسما دارند، گفت: این کشور‌ها می‌توانند بر اساس استاندارد‌ها به پلاسما درمانی بپردازند.

چراغعلی با بیان اینکه پلاسما درمانی جای واکسن را نمی‌گیرد، گفت:، ولی پلاسما درمانی نتیجه و عملکردی مشابه با واکسیناسیون دارد.

به گفته وی، در پلاسمادرمانی گروه‌های خونی مهم هستند.

علی عمرانی معاون اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی نیز در ادامه نشست ترویج علم بنیاد مصطفی (ص) با موضوع بررسی روند درمان ویروس کرونا از طریق پلاسما درمانی گفت: در نشست‌های ترویجی این بنیاد به دنبال انتشار یافته‌های محققان جهان به زبان رسانه هستیم که باید در این خصوص شبکه سازی میان محققان جهان و کشور‌های اسلامی انجام بگیرد.

وی با بیان اینکه در این راستا نیاز است شبکه‌های مختلفی ایجاد شود تا با همکاری‌های محققان جامعه از دستاورد‌های آن‌ها منتفع شوند، بیان کرد: جوانان و نوجوانان، ظرفیت‌های علمی کشور‌ها هستند که با اثر بخش کردن این فعالیت‌ها با گفتمان سازی، این مسیر برای جوانان میسر می‌شود.

افزود: بناداریم در نشست‌های ترویج علم دستاورد‌های محققان دنیا و جهان اسلام به زبان رسانه را در اختیار مردم قرار دهیم.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->