نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

تسریع در پلاسما درمانی در بیماران بدحال کووید۱۹نتایج بهتری دارد

  • کد خبر: ۳۰۸۰۸
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
تسریع در پلاسما درمانی در بیماران بدحال کووید۱۹نتایج بهتری دارد
سرپرست پروژه پلاسما درمانی کرونا در ایران گفت: بر اساس دو مطالعه، پلاسما در بیماران بد حال و شدید بی عارضه بود و پلاسما درمانی در این بیماران هر چه زودتر آغاز شده بود نتایج بهتری به همراه داشت.

به گزارش شهرآرانیوز،دکتر حسن ابوالقاسمی افزود: توصیه ما بر این است که پلاسما درمانی در پروتکل درمانی کووید۱۹ اضافه شود و بیماران در اولین فرصت حتی در اورژانس بتوانند از پلاسما استفاده کنند. دو مطالعه با حجم نمونه ۵۰ مورد روی بیماران بدحال و ۱۱۷ مورد بر روی بیماران شدید انجام و با ۷۴ مورد از گروه کنترل، مقایسه شد.

عضو شورای عالی سازمان انتقال خون افزود: پلاسمادرمانی طول دوران بستری بیماران بدحال و شدید را کاهش داد و میزان مرگ و میر در آنها را کمتر کرده است اما هنوز این مطالعات باید ادامه پیدا کند و در بیماران متوسط که بدحال نیستند نیز انتظار داریم که با مصرف پلاسمای بیماران بهبود یافته، وضعیت آنها کمتر به سمت شدید شدن، برود. 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: ویژگی پلاسمای کووید۱۹ این است که دارای آنتی بادی یا پادتن است و پادتن بیماران بهبود یافته می تواند برای ویروسی که وارد بدن بیماران جدید شده، خاصیت کشندگی داشته باشد و پلاسمای کووید۱۹ زمانی که ویروس در بدن فعال شده و هنوز واکنش های التهابی در بدن بیماران فعال نشده، بیشترین تاثیر را دارد.

به گزارش وبدا، ابوالقاسمی خاطرنشان کرد: بیماران بهبود یافته باید دو هفته پس از بهبود کامل علائم بالینی اقدام به اهدای پلاسمای خون خود کنند. در ایران در دو مطالعه‌ای که بر روی پلاسما درمانی انجام شده، حدود ۵۰۰ بیمار بهبود یافته، پلاسمای خون خود را اهدا کرده‌اند و سازمان انتقال خون نیز در این زمینه پلاسمای اهدا شده بیش از یک هزار نفر را دریافت کرده اما روند اهدای پلاسما باید در کشور تقویت شود تا بیماران بیشتری بهبود پیدا کنند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->