«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

محمد کارت، کارگردان «شنای پروانه»: در فیلم‌سازی هیچ‌چیزی برایم جذاب‌تر از این نیست که شعر احمد شاملو را بدهم جواد یساری بخواند

  • کد خبر: ۳۲۶۴۸
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
محمد کارت، کارگردان «شنای پروانه»: در فیلم‌سازی هیچ‌چیزی برایم جذاب‌تر از این نیست که شعر احمد شاملو را بدهم جواد یساری بخواند
قسمت ۱۸ مجله اینترنتی «کافه آپارات» هم‌زمان با بازگشایی سالن‌های سینما پس از ۴ ماه تعطیلی به‌دلیل کرونا، با محمد کارت، کارگردان «شنای پروانه»، گفت‌و‌گو کرده است.

شهرآرانیوز؛ محمد کارت، کارگردان «شنای پروانه»، در برنامه کافه آپارات در گفت‌وگو با فریدون جیرانی گفت:

 

«تلاشم این است که اگر قرار باشد فیلم بسازم اکثریت را حفظ کنم. در فیلم‌سازی هیچ‌چیزی برای من جذاب‌تر از این نیست به لحاظ محتوا شعر احمد شاملو را بدهم جواد یساری بخواند. هم توده مردم را داشته باشد و هم مخاطب فرهیخته را، عاشق فیلمی هستم که مادرم بفهمد، بقال سر کوچه بفهمد و فرهیخته سینما هم آن را بفهمد.»

 

ویدئو کامل این گفت‌وگو را می‌توانید اینجا ببیند:

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->