قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

صرفه‌جویی ارزی ۹۵ هزار دلاری با تولیدات یک واحد فناور در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۶۸۰
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
صرفه‌جویی ارزی ۹۵ هزار دلاری با تولیدات یک واحد فناور در خراسان رضوی
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: از محل تولید برد‌های کوره‌های القایی توسط یک واحد فناور زیر مجموعه مرکز رشد این دانشگاه، ۹۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی شد.
به گزارش شهرآرانیوز،علیرضا اسکندری افزود: بومی‌سازی و تولید برد‌های کوره‌های القایی، توسط این شرکت فناور برای صنایع ذوب و فولاد کشور موجب این میزان صرفه‌جویی شده است.

وی با اشاره به این که این واحد فناور با عمر یک سال و نیم خود با تولید این برد‌ها که دارای نمونه خارجی هم هست اقدام موثری در حمایت از صنایع داخلی در شرایط تحریم کرده است ادامه داد: با توجه به وابستگی و نیاز صنایع داخل به تولید، نصب و اورهال توسط شرکت‌های خارجی، بومی‌سازی و تولید این برد‌ها ارزشمند و در جهت کسب استقلال کشور است.

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: نمونه خارجی این دستگاه فقط روی یک دستگاه قابلیت استفاده دارد، اما نمونه بومی‌سازی شده قابل کاربرد در کوره‌های مختلف صنایع مختلف است.

اسکندری افزود: فاصله زمانی ساخت نمونه اولیه تا نمونه عملیاتی ظرف ۶ ماه انجام شده و به کشور‌های همجوار همچون عراق و افغانستان هم ارسال و عقد قرارداد برای ساخت این دستگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: تولیدات این واحد هنوز در سطح یک هسته فناور و به تعداد محدود انجام می‌شود و هنوز فضای فیزیکی برای تولید انبوه را ندارد، اما این شرکت و فعالیت‌های موثر آن می‌تواند برای سایر دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای الگوی خوب و موثری باشد، زیرا علاوه بر رفع نیاز داخل کشور به این فناوری، اشتغال ایجاد شده و ظرفیت موجود در این زمینه برای کشور بسیار مهم است.

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: سال گذشته این واحد، ۷۰۰ برد تولید کرده است و برای بازسازی و به روزرسانی (اورهال)، تولید و نصب در مجموع معادل ۹۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی کرده است.

اسکندری افزود: از ابتدای امسال تا کنون نیز این واحد قرارداد اورهال ۳۰ دستگاه، تولید، نصب و راه‌اندازی ۱۰ دستگاه در داخل کشور و برای هر یک از کشور‌های افغانستان و عراق یک اورهال و ساخت یک دستگاه را امضا کرده است.

مرکز رشد دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد از سال ۱۳۹۷ شروع به کار کرده و تا کنون تعداد ۹ هسته فناور، پنج واحد فناور و یک شرکت دانش بنیان زیر مجموعه این مرکز است.

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->