بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۷۰۲۳
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
رییس مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی «سرو» دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی سال گذشته در مشهد و سایر شهر‌های خراسان رضوی شناسایی شدند و تحت پوشش این مرکز قرار گرفتند که تعداد این بیماران نسبت به سال ۱۴۰۲ بیش از ۲.۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا بدیعی افزود: سال ۱۴۰۲ در مجموع هزار و ۵۹۶ بیمار مبتلا به هموفیلی زیر پوشش مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار داشت که با شناسایی موارد جدید در سال ۱۴۰۳ تعداد بیماران هموفیلی زیر پوشش این مرکز به هزار و ۶۳۷ مورد رسید.

وی ادامه داد: حدود ۱۰ درصد از بیماران مبتلا به هموفیلی در مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتباع هستند و تمامی خدمات بیماران ایرانی برای غیرایرانی‌ها هم انجام می‌شود.

رییس مرکز درمانی تخصصی بیماران هموفیلی و تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین سال گذشته به ۱۰ بیمار غیرایرانی از کشور‌های افغانستان، عراق و ترکمنستان در این مرکز درمانی خدمات رسانی شد.

بدیعی افزود: همچنین سال ۱۴۰۳، به طور متوسط روزانه به ۲ بیمار مبتلا به هموفیلی از استان‌های استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و مازندران در این مرکز درمانی خدمات رسانی شد.

مرکز درمانی بیماران هموفیلی و تالاسمی مشهد واقع در در خیابان ۱۷ شهریور می باشد که در سال ۱۳۸۲ به منظور تجمیع بیماران مبتلا به هموفیلی و تالاسمی در یک مرکز تخصصی و خدمات‌دهی هر چه بهتر به این ۲ گروه از بیماران، به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شد تا به عنوان واحدی از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ ارائه خدمت کند.

دسته‌ای از بیماری‌های ارثی هستند که در آنها توان بدن برای ایجاد لخته و انعقاد خون برای جلوگیری از خونریزی در صورت پاره شدن رگ مختل می‌شود و هموفیلی A یا نقص فاکتور انعقادی هشت شایعترین شکل این اختلال است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->