راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها

  • کد خبر: ۳۲۷۴۱۷
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امین حسین رحیمی، درباره صحبت‌های اخیر ریاست جمهوری در زمینه اصلاح برخی قوانین در زمینه تسهیل فرزندخواندگی و عدم رهاشدگی این کودکان بعد از ورود به سن قانونی گفت: در واقع کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست که مطابق قانون با دستور دادستان در اختیار بهزیستی قرار می‌گیرند، در مراکز نگهداری بهزیستی نگهداری می‌شوند تا به سن قانونی یعنی ۱۸ سال برسند. این کودکان بعد از سن قانونی عملا تحت پوشش بهزیستی نیستند و در واقع خودشان مسئولیت خودشان را برعهده می‌گیرند.

 ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا این بچه‌ها به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند.

وزیر دادگستری گفت: نگهداری این کودکان در خانواده بر دو مسیر دارد؛ یک مسیر فرزندخواندگی است که آن شرایط بسیار سختی دارد و بسیاری از خانواده‌ها شرایط اینکه بخواهند کسی را به عنوان فرزند خوانده قبول کنند ندارند. یکی از این شرایط این است که خانواده ملک یا مالی را به نام آن کودک کند اگرچه این موارد خوب است و برای آینده آن کودک است اما الان افراد بسیار زیادی داریم زوجینی که مستاجر هستند و صلاحیت دارند تا سرپرست کودکی را برعهده بگیرند و کودکی هم ندارند اما شرایط قانونی فرزندخواندگی را ندارند.

رحیمی تصریح کرد: ما با اصلاح این آیین‌نامه می‌توانیم این بچه‌ها را به این خانواده‌ها به صورت موقت بدهیم البته این ظاهرش موقت است و این والدین تا هر وقت که بخواهند می‌توانند از این کودکان نگهداری کنند در واقع فرمایش آقای رییس‌جمهور و پیگیری‌هایی که ما انجام دادیم برای این است که این کودکان تا آخر تحت پوشش این خانواده‌ها قرار بگیرند نه تا ۱۸ سالگی و مانند یک فرزندخوانده و یا فرزند واقعی افراد شوند و نگهداری خانواده از این کودکان همیشگی باشد.

وی ادامه داد: مطلبی را هم که آقای رییس جمهور در وزارت دادگستری مطرح کردند برای این بود که ما این کودکان را در بهزیستی نگهداری نکنیم و این کودکان را یا از طریق فرزندخواندگی و یا از طریق تسهیل شرایط به صورت موقت به خانواده‌ها بدهیم. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.

وزیر دادگستری همچنین درباره قاچاق سوخت گفت: رسیدگی به پرونده‌های قاچاق چه قاچاق سوخت و چه قاچاق کالا و ارز در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی است و بیش از ۹۰ درصد این پرونده‌ها در سازمان تعزیرات حکومتی بررسی می‌شود. رسیدگی به برخی از موارد که سازمان‌یافته هستند و به صورت از قبل طراحی شده و جمعی هستند و به آن‌ها سازمان‌یافته اطلاق می‌شود یا قاچاق کالاهای ممنوعه با قوه قضاییه است.

وی گفت: آن بخش از رسیدگی‌هایی که در این حوزه مربوط به وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات است با همکاری قوه قضاییه و دادستان‌ها و دادستان کل به طور جدی با این موضوعات برخورد می‌کنند به ویژه درخصوص قاچاق سوخت باتوجه به اهمیت آن برخوردهای لازم صورت می‌گیرد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->