راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور

  • کد خبر: ۳۲۷۸۴۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور
رئیس اداره گوش و شنوایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از هر ۳ بزرگ‌سال بالای شصت سال، یک نفر دچار کم‌شنوایی است و سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا به دنیا می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید محمودیان گفت: در دنیا بار بیماری کم‌شنوایی و ناشنوایی رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است و نسبت به بیماری‌های دیگر شاخص‌تر است. دانشگاه واشنگتن اعلام کرده است که بار این بیماری در تمامی دنیا بالاست.

وی ادامه داد: از سال‌های گذشته تا به امروز رشد کم‌شنوایی هر سال افزایش پیدا کرده است و با توجه به آمار سازمان جهانی بهداشت تا سال ۲۰۲۰ افزایش چشمگیری داشته است. در میان ده اختلال، اختلال کم‌شنوایی یا ناشنوایی رتبه یک را به خود اختصاص داده است.

محمودیان اذعان کرد: حدود ۷۴۰ میلیون نفر به کم‌شنوایی مبتلا هستند. ۲۸ درصد از تمام اختلالات فیزیکی مختص به کم‌شنوایی است. کم‌شنوایی در سالمندان افسردگی، آلزایمر را در پی دارد و روی آینده افراد بیشتر تأثیر می‌گذارد و باید جلوگیری و بار بیماری کم شود تا بتوان از پیشرفت آن جلوگیری کرد.

وی افزود: علل عوامل خطر، سرخک، عفونت‌ها، آسیب به سر و گردن، سالمندی و استفاده بی رویه از آنتی‌بیوتیک‌ها از علل عمده کم‌شنوایی هستند، نیمی از کم‌شنوایی قابل پیشگیری است و آن زمان طلایی تشخیص بسیار حائز اهمیت است.

محمودیان تصریح کرد: از هر ۳ بزرگسال بالای شصت سال یک نفر دچار کن شنوایی است و سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم شنوا به دنیا می‌آیند که تأثیری زیادی روی آینده افراد و کشور می‌گذارد. همچنین ۲۶ درصد از جمعیت کشور با صوت سر و کار دارند و تقریباً هر روز موسیقی گوش می‌دهند، که ۱۴ درصد آنان نشانه‌هایی از کم‌شنوایی دارند که اگر پیشگیری نکنند دچار معلولیت خواهند شد. شناسایی زود هنگام، غربالگری و درمان و کاشت حلزون از اقدامات مهم و قابل پیشگیری است.

وی اظهار داشت: افراد کم‌شنوا منزوی شده و از چرخه زندگی به طور کامل کنار گذاشته می‌شود که برای جلوگیری از این روند باید دولت‌ها و روی سیساتگذاری‌ها کار شود که آینده افراد داخل جامعه فعالیت داشته باشند و چالش‌های این افراد قابل رفع است و چالشی نیست که نتوان آن را از بین برد.

وی متذکر شد: مردم هنوز نمی‌دانند کم‌شنوایی اختلال حس هست و هیچ اختلالی در هوش آنان وجود ندارد و تفکر در جامعه این است که این افراد نمی‌توانند در شغل‌های مهم حضور پیدا کنند در صورتی که با تشخیص به موقع استاد دانشگاه نیز در بین این افراد وجود دارد.

محمودیان اذعان کرد: به کمک و همت وزارت بهداشت غربالگری، پیشگیری از بیماری، خدمات توانبخشی، بهبود ارتباط و کاهش سر و صدا می‌توانیم جلوگیری کرده و زندگی این افراد را در جامعه راحت‌تر کنیم.

۱۶ مرکز فعال کاشت حلزون در کشور وجود دارد

مسعود متصدی استاد دپارتمان گوش و استاد گوش‌دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کاشت حلزون همچنان چالش‌های زیادی را در دنیا دارد و یکی از این چالش‌ها این است که دو مریض با شرایط یکسان وقتی درمان می‌شوند نتیجه یک فرد خیلی خوب و دیگری متوسط است و یا یک سری فاکتورها را ما همچنان در این باره نمی‌دانیم. همچنین با توجه به توان کشور خودمان کشورهای همسایه را نیز در این بخش کاشت حلزون بی نیاز کردیم و پوشش داده‌ایم.

وی ادامه داد: کاشت حلزون در کشور ما در یک امکانات پایین شروع به کار کرد که با افراد همدل و خیرخواه توانستیم کاشت حلزون را در کشور به صورت خیلی موفقی گسترش دهند. امروزه بیش از ۱۶ مرکز فعال کاشت حلزون در کشور وجود دارد. نزدیک بیست هزار کاشت حلزون داریم که کم شنوایان مشغول زندگی هستند و در سال حدود دو هزار پروتز وجود دارد که جواب گوی کشور ما است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->