بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان هانی کرده به ضرب گلوله دستگیر شد + فیلم انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است
سرخط خبرها

چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۲۸۰۴۵
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بارداری ممکن است از زنان در برابر ابتلا به کووید طولانی مدت محافظت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند زنانی که در دوران بارداری به کووید ۱۹ آلوده شده بودند، ۱۴ تا ۳۰ درصد کمتر احتمال داشت که دچار علائم پایدار کووید طولانی شوند.

برای این مطالعه، محققان از داده‌های دو پایگاه داده بزرگ پرونده سلامت الکترونیکی بهره بردند.

پایگاه‌های داده حاوی سوابقی برای حدود ۷۲۰۰۰ زن مبتلا به کووید در دوران بارداری بین مارس ۲۰۲۰ تا ژوئن ۲۰۲۳ بود. محققان آنها را با حدود ۲۰۸۰۰۰ زن دیگر که باردار نبودند، اما تقریباً در همان زمان به کووید مبتلا شدند، مقایسه کردند.

علائم کووید طولانی هفته‌ها پس از اولین ابتلاء فرد به کووید ۱۹ ظاهر می‌شود. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، این علائم می‌توانند بسیار متنوع باشند و می‌توانند ماه‌ها یا حتی سال‌ها ادامه داشته باشند.

نتایج نشان داد که حدود ۱۶ از ۱۰۰ زن باردار به کووید طولانی مبتلا شدند، در مقایسه با ۱۹ زن از ۱۰۰ زن که باردار نبودند.

به گفته محققان، در میان زنان باردار، گروه‌های خاصی نسبت به سایرین در معرض خطر ابتلاء به کووید طولانی‌تر بودند.

نتایج نشان می‌دهد که زنان سیاه‌پوست، زنان ۳۵ ساله یا مسن‌تر، و زنان چاق با وجود باردار بودن، بیشتر در معرض ابتلاء به کووید طولانی مدت بودند. با این حال، خطر ابتلای آنها به کووید طولانی مدت همچنان کمتر از زنانی بود که باردار نبودند.

دکتر «چنگشی زانگ»، محقق ارشد و مربی علوم بهداشت جمعیت در دانشکده پزشکی ویل کورنل نیویورک، در بیانیه‌ای گفت: «تحقیقات بیشتر در مورد عواملی مانند دسترسی ناعادلانه به مراقبت‌های بهداشتی، عوامل اجتماعی-اقتصادی و نژادپرستی ساختاری ممکن است به ما در درک خطر طولانی مدت کووید در این گروه‌ها و یافتن راه‌هایی برای محافظت از آنها کمک کند.»

وی افزود: «بارداری می‌تواند نحوه عملکرد سیستم ایمنی و التهابی زنان را تغییر دهد و این ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به کووید طولانی کمک کند.»

بنابراین، زنان باردار ممکن است سرنخ‌هایی را در مورد چگونگی کمک به افراد برای جلوگیری از کووید طولانی مدت به محققان ارائه دهند.

زانگ گفت: «تفاوت‌های خطر مشاهده‌شده در این تحلیل نشان می‌دهد که مطالعات اختصاصی آتی در مورد کووید طولانی در افراد باردار مورد نیاز است.»

محققان همچنین در حال بررسی راه‌هایی برای محافظت از زنان باردار در برابر کووید طولانی مدت با استفاده از دارو‌های موجود در بازار هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->