ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان

  • کد خبر: ۳۳۳۴۵۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان
مدیر واحد «خانه بدون دخانیات»، بر نقش زنان در پیشگیری از مصرف دخانیات در خانواده‌ها تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا صدر، در نشست خبری جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران که در محل دفتر مرکزی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات به مناسبت «هفته ملی بدون دخانیات» برگزار شد، با تأکید بر اهمیت سلامت زنان و نوجوانان، نسبت به افزایش مصرف سیگار و دیگر انواع دخانیات در کشور هشدار داد.

وی اعلام کرد: مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان روند نگران‌کننده‌ای دارد. در فاصله سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۵، میزان مصرف سیگار در میان دختران نوجوان به بیش از ۱۳.۳ درصد رسیده و این آمار در سال‌های بعد نیز روند صعودی داشته است.

صدر افزود: رفتار والدین، به‌ویژه مادران، تأثیر مستقیم و عمیقی بر رفتار فرزندان دارد. اگر اعضای خانواده به‌خصوص والدین، خود مصرف‌کننده دخانیات باشند، احتمال گرایش فرزندان به این مواد افزایش می‌یابد؛ بنابراین ایجاد خانه‌ای عاری از دخانیات یکی از اقدامات مهم در راستای سلامت نسل آینده است.

وی همچنین به نقش دخانیات در بروز آتش‌سوزی‌های خانگی و آسیب‌های جدی به سلامت مادران باردار اشاره کرد و گفت: هرگونه مصرف دخانیات در محیط خانواده می‌تواند نه تنها آسیب‌زا بلکه تهدیدکننده سلامت عمومی، به‌ویژه برای کودکان، نوجوانان و جنین‌ها باشد.

صدر خاطرنشان کرد: یکی از راهکار‌های ساده و مؤثر برای کاهش مصرف دخانیات، پرهیز از خرید سیگار توسط اعضای خانواده، به‌ویژه از طریق کودکان و نوجوانان است. همچنین در سفر‌ها و برنامه‌های تفریحی، بهتر است ابزار و وسایل مربوط به مصرف دخانیات همراه نباشد تا فضای سالم‌تری ایجاد شود.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت آگاه‌سازی عمومی افزود: رسانه‌ها باید آگاهی مردم را نسبت به اثرات واقعی دخانیات بر مغز و بدن افزایش دهند. برخلاف باور عمومی، نیکوتین نه‌تنها باعث افزایش تمرکز نمی‌شود، بلکه در بلندمدت باعث وابستگی و کاهش کارایی ذهنی خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->