پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم
سرخط خبرها

کارگزاری آگاه امروز شنبه ۱۴ تیر همچنان دچار اختلال است

  • کد خبر: ۳۲۸۰۷
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۸
  • ۲
کارگزاری آگاه امروز شنبه ۱۴ تیر همچنان دچار اختلال است
در حالی که بیش از یک هفته از قطعی یک روزه سامانه معاملاتی کارگزاری آگاه می‌گذرد، هنوز هم بسیاری از کاربران این کارگزاری از اختلال در پنل معاملاتی آساتریدر شاکی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس پیام‌های مخاطبان بسیاری از کاربران کارگزاری آگاه نسبت به بروز اختلال و قطعی سامانه معاملاتی این کارگزاری اعتراض دارند.

در حالی که بیش از یک هفته از قطعی یک روزه سامانه معاملاتی کارگزاری آگاه می‌گذرد، هنوز هم بسیاری از کاربران این کارگزاری از اختلال در پنل معاملاتی آساتریدر شاکی هستند. بسیاری از مخاطبان با نوشتن پیام در خبر مربوط به آخرین وضعیت کارگزاری آگاه نسبت به عملکرد ضعیف این کارگزاری اعتراض کرده‌اند.

 

از سوی دیگر برخی نیز با فرستادن تصویر باز نشدن وبسایت این کارگزاری معتقدند این سامانه به کل از دسترس خارج شده است. با این حال به نظر می‌رسد روشن کردن فیلترشکن موجب اختلال در سامانه معاملاتی این کارگزاری می‌شود و آگاه در پیامی از کاربران خود خواسته که برای استفاده از سامانه معاملاتی از فیلترشکن یا vpn استفاده نکنند.

 

در ادامه بخشی از نظرات مخاطبان  و سهام‎‌داران در خصوص اختلال در کارگزاری آگاه را می‌خوانید:

 

یکی از مخاطبین می‌گوید: «خیلی مسخره هست به خدا قبل از اینکه معاملات شروع بشه و یا بازار باز بشه سایت بازه وقتی که بازار باز میشه سایت بسته هست تا وقتی که بازار بسته بشه بعد از بسته شدن بازار تازه سایت میاد بالا به خدا. مسخره هست خوب آقا سایت خرابه دیگه اینو کلا قطع کن بی خیال شو دیگه با این کارا کمتر ما رو اذیت کنید و خودتون رو مسخره کنید.»

 

کاربری دیگر نیز نسبت به خسارتی که اختلالات به سرمایه او وارد کرده معترض است: «ما با این مشکلات کارگزاری آگاه خیلی زیان دیدیم. واقعا کسی هست پاسخگو باشه؟»

 

مخاطب دیگری با نام کاربری مهدی نیز این پیام را گذاشته است: «چرا کسی به فکر مشتریان کارگزاری آگاه نیست؟ این کارگزاری عملا با تقسیم مشتریان خرد و کلان (مثلا سرمایه زیر یه میلیارد و بالای یه میلیارد) هیچ توجهی به سهامداران خرد نداره. اصلا پاسخ پشتیبانی رو هم نمی‌دن. الان چند ماه هست. این اواخر که دیگه گندش دراومده. در تازه‌ترین مورد هم خودم چهارشنبه باید پول به حسابم واریز می‌شد چک رو اشتباهی می‌برن یه بانک دیگه (در صورتی که من فقط یه شماره حساب ثبت از یه بانک دارم) ساعت حدود۶-غروب دوباره برگشت می‌زنن به حساب کارگزاری. از چهارشنبه بعدازظهر (هم پیام و تلفن و اینستا و… هیچ جوابی هم نگرفتم. الکی هم میگن تا ساعت ۱۹ پشتیبانی تلفنی داریم. الان خسارت من با کی هست؟ اون چند روزی هم که مشتریان نتونستن معامله کنن چه کسی ضرر و زیان اون‌ها رو باید بده؟ (مخصوصا چهارشنبه -شنبه و یکشنبه)»

 

فردی نیز به نام ابراهیمی این گونه اعتراض خود را بیان کرده است: «اختلالات به شدت به قوت خود باقیه. الان ۱۴ تیر ساعت ۹ و ۴۰ دقیقه است و من نتونستم وارد بشم. امروز بدون اختلال! باز هم اخبار دروغ.»

 

ناشناسی دیگر نیز گفته است: «سلام به خدا دیگه خسته شدیم چکار میکنه این مدیر عامل اگاه قبل از معاملات سایت بازه همین که شروع میشه کامل قطع میشه اخه به نظر شما مردم چکار کنن این واقعان بی عدالتی هست.»

 

فردی دیگر هم گفته: «۲ هفتس تعمیرات تموم نشد؟ چرا ناراضی نگه دوس دارین بمونن همه. وضعیت رو کی سامان میدین. چی میشه رتبه ۱ تو خدمات و .. باشین عیبی داره؟ تموم کنین این اختلالو هرجور ک هسسست.»

 

اختلال در سامانه کارگزاری آگاه در حالی امروز نیز ادامه پیدا کرده که هفته گذشته نیز بسیاری از کاربران کارگزاری‌های دیگر نیز نسبت به کندی سامانه معاملاتی اعتراض داشتند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
0
3
خبر مرگشون با این کارگزاری هر موقع بازار باز میشه سایت قطع میشه تا موقعی که بازار بسته بشه کسی نیست جوابگو باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
0
0
مسخره س واقعا امروز 21 و از هفته قبل مانده ها پریده کسی هم پاسخگو نیست من همین چند روز آینده خارج میشم از این کارگزاری مسخره
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->