شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده
سرخط خبرها
تکرار تصادفات رانندگی در نقاط مختلف مشهد و حومه

تصادف ۵ خودرو با ۹ مصدوم و یک کشته

  • کد خبر: ۳۲۸۱۲
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
تصادف ۵ خودرو با ۹ مصدوم و یک کشته
محور محدوده فریمان دوباره حادثه‌ساز شد و ۳ خودروی پراید، نقش‌آفرینان این سانحه بودند. این‌بار هم یک راننده جانش را از دست داد و ۷ سرنشین دیگر این خودرو‌ها مصدوم شدند.
محمد جواد ابوعطا/ شهرآرانیوز - همین هفته پیش بود که در تصادفی در جاده میامی یک پراید زیر یک تریلی رفت و تنها سرنشین آن جانش را از دست داد، حالا همین محور در همان محدوده دوباره حادثه‌ساز شده و ۳ خودروی پراید، نقش‌آفرینان این سانحه بودند که این‌بار هم یک راننده جانش را از دست داد و ۷ سرنشین دیگر این خودرو‌ها مصدوم شدند.

خلوتی عصر جمعه، آن هم در جاده میامی که به نسبت دیگر جاده‌های حومه مشهد کم‌ترددتر می‌باشد، فرصتی برای سرعت‌گرفتن و پشت کردن به قانون است، البته نه برای همه. ولی رانندگان معدودی که تنها مقابل دوربین‌های کنترل سرعت، پا شل کرده و منضبط می‌شوند، همان‌هایی هستند که معمولا حوادث زیادی برایشان رخ می‌دهد و گاهی هم به قیمت جانشان تمام می‌شود. در سانحه دیروز جاده میامی شاید یکی از همین راننده‌ها عامل برخورد ۳ خودرو با یکدیگر شده باشد.

در این سانحه رانندگی که علت آن نامشخص است، سرنشینان ۳ دستگاه پراید پس از برخورد با یکدیگر درون خودرو‌ها گرفتار شدند. آتش‌نشانان مشهدی پس از طی فاصله ده کیلومتری، در محل حاضر شدند و پس از بریدن قطعات این خودرو‌ها از همدیگر، موفق به بیرون کشیدن ۸ مصدوم شدند. یکی از رانندگان جانی برایش نماند و ۷ سرنشین دیگر به بیمارستان منتقل شدند.


سانحه در غرب مشهد
کارشناسان پلیس راهور به دنبال یافتن مقصر در دوئل ۳ پراید در شمال مشهد، در حالی تحقیقات خود را آغاز کردند که هنوز علت سانحه بامداد جمعه در بزرگراه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی واقع در غرب مشهد نیز مشخص نشده بود.
امدادرسانی به مصدومان این سانحه را تیم‌های امداد و نجات، ایستگاه‌های ۷ و ۳۰ آتش‌نشانی مشهد برعهده داشتند. نجاتگران با حضور در محل متوجه شدند، بازیگر نقش اول این سانحه نیز یک خودروی پراید بوده که با یک تریلی برخورد داشته است.

حمیدخیرآبادی، افسر نگهبانی آتش‌نشانی مشهد درباره جزئیات امدادرسانی به حادثه‌دیدگان این تصادف بیان کرد: این حادثه را که در ابتدای بولوار اقدسیه رخ داده بود رانندگان خودرو‌های عبوری به آتش‌نشانی اعلام کردند. با حضور نجاتگران آتش‌نشانی در محل مشخص شد، شدت این برخورد به حدی بوده که هر دو سرنشین پراید مجروح و درون وسیله نقلیه محبوس شده‌اند. آتش‌نشانان با استفاده از تجهیزات ویژه اقدام به برش زدن بدنه خودرو کردند و افراد مصدوم را خارج و برای انتقال به بیمارستان تحویل تکنسین‌های اورژانس دادند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->