ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید

  • کد خبر: ۳۲۸۱۳۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید
معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۱، تنها ۹ مرکز شبانه‌روزی ویژه بیماران اعصاب و روان در خراسان رضوی وجود داشت و کمتر از ۹۰۰ نفر در این مراکز ساماندهی می‌شدند. اما هم‌اکنون، ۱۵ مرکز اعصاب و روان به صورت فعال وجود دارد دو مرکز نیز در حال طی‌کردن مراحل دریافت مجوز و راه‌اندازی هستند و یک هزار و ۸۰۰ توان‌خواه نیز در این مراکز نگهداری می‌شوند. هم‌اکنون، ۲۰۰ نفر پشت نوبت پذیرش و دریافت خدمات مراکز شبانه‌روزی هستند.

حمیدرضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان اینکه ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی حرفه‌ای در خانه‌های حمایتی از دیگر خدمات بهزیستی به توان‌خواهان اعصاب و روان است، گفت: خانه‌‏های حمایتی بیماران روانی مزمن، خانه‌هایی است برای اسکان حداکثر ۱۰ بیمار روانی مزمن با حدی از توانمندی که بتوانند امور شخصی خود را انجام دهند، فاقد تحریکات عصبی روانی شدید بوده و شرایط لازم برای زندگی مستقل و در کنار خانواده را ندارند. در حال حاضر پنج خانه حمایتی در استان خراسان رضوی فعال است. هدف از ایجاد این خانه‏‌ها، ارائه خدمات بهینه در خانه‏‌هایی مشابه منازل عادی خانواده‌‏های ایرانی و براساس سنت‏‌های بومی و محلی است. در این خانه‌‏ها که شباهتی به مراکز بزرگ آسایشگاهی ندارد، بیماران به کارگاه‏‌های مراکز آموزشی، حرفه‌‏آموزی و نهایتاً محل اشتغال اعزام می‏‌گردند، در صورت وجود بستر مناسب تحصیل می‌‏کنند، فرهنگ تلفیق اجتماعی و مشارکت اجتماعی را فرامی‏‌گیرند و زمینه الحاق اجتماعی را تجربه می‌کنند.

وی درخصوص اقدامات توانبخشی و بازتوانی بیماران در مراکز اعصاب و روان، گفت: در این مراکز، خدمات پزشکی، روان‌پزشکی، پرستاری، کاردرمانی و بازتوانی مورد نیاز بیماران، آموزش مهارت‌های زندگی و توانبخشی حرفه‌ای، مشاوره و مددکاری، تربیت‌بدنی و تفریح‌درمانی، ایجاد زمینه حضور در جامعه و تعاملات اجتماعی و... ارائه می‌شود.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از دیگر خدمات ارائه‌شده به این گروه از جامعه هدف، خصوصاً بیمارانی که از مراکز مراقبتی ترخیص می‌شوند، کمک‌هزینه معیشت و مستمری، پرداخت هزینه حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت در خانواده و ارائه خدمات توانبخشی در منزل است. در موضوع ارائه خدمات توانبخشی در منزل، ۹ مرکز در استان به ارائه خدمات به بیماران در محل سکونت آنان می‌پردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->