زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند

  • کد خبر: ۳۲۸۳۳۲
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند
رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان: تلاش شده یک سیستم خاص متناسب با باشگاه و متناسب با فضای نخبگانی که حالتی پویا و دائما در حال تغییر و رشد باشد را برای دانش‌آموزان فراهم کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه در طول تابستان امسال تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند گفت: این افراد کسانی هستند که سال گذشته در دوره تابستانه حضور داشته و موفق به کسب مدال طلا شده‌اند و بعد از گذراندن یک دوره تقریباً یک ساله به عنوان اعضای تیم‌های ملی انتخاب شده بودند که امسال در ۱۱ رشته به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند.

سیدرضا حسینی درباره برنامه‌های تابستانه باشگاه دانش‌پژوهان گفت: آزمون‌های مرحله دوم المپیادهای علمی کشور هفته آخر فروردین ماه برگزار شده و نتایج پذیرفته‌شدگان در دهه اول تیر ماه امسال برای شرکت در دوره تابستانه باشگاه دانش پژوهان جوان اعلام می‌شود که از دهه دوم تیر ماه به مدت دو ماه برای اولین بار در محل باشگاه دانش‌پژوهان جوان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال دوره‌ها در ۱۴ رشته مختلف برگزار می‌شود افزود: برای اولین بار دوره تابستانه هوش مصنوعی را داریم که به جمع المپیادها اضافه شدو با توجه به محیط فیزیکی باشگاه، تلاش شده برای دوره‌های تابستانه آماده شوند و بعد از گذشت بیش از ۱۰ سال، باشگاه میزبان برگزاری دوره‌ها باشد.

حسینی با بیان اینکه بدلیل چالش‌های فیزیکی و ساختاری بودجه‌ای، مدتی شرایط برگزاری کلاس‌ها در خود باشگاه مهیا نبود ادامه داد: اواخر تابستان هم آزمون‌های انتهایی دوره تابستان برای مشخص شدن مدال‌های طلا، نقره و برنز کشوری برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همچنین در طول تابستان اعزام تیم‌های ملی المپیاد را به مسابقات جهانی داریم گفت: این افراد کسانی هستند که سال گذشته در دوره تابستانه حضور داشتند و موفق به کسب مدال طلا شده‌اند و بعد از گذراندن یک دوره تقریباً یک ساله به عنوان اعضای تیم‌های ملی انتخاب شده بودند که امسال در ۱۱ رشته به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند.

حسینی با بیان اینکه پذیرفته شده‌های دوره تابستان احتمالاً حدود ۶۲۰ نفر در ۱۴ رشته مختلف از کل کشور خواهند بود ادامه داد: تلاش شده با احیای باشگاه قالب فعالیت‌های باشگاه مانند طراحی سوال، تدریس، تصحیح به دست خود فارغ التحصیلان المپیادهای سال‌های گذشته انجام شود. الان در حدود ۲۵۰ نفر از فارغ التحصیلان باشگاه این نقش را در باشگاه ایفا می‌کنند، بنابراین قالب این برنامه‌ها توسط فارغ التحصیلان باشگاه انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه تلاش شده یک سیستم خاص متناسب با باشگاه و متناسب با فضای نخبگانی که حالتی پویا و دائما در حال تغییر و رشد باشد را برای دانش‌آموزان فراهم کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->