تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل

  • کد خبر: ۳۲۸۳۹۹
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل
جمعه هفته جاری (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) در یک موقعیت نادر، ماه و زهره و زحل برای مدت کوتاهی شبیه یک «صورت خندان» (Smiley Face) در آسمان دیده می‌شوند.
کیهان همایون
نویسنده کیهان همایون

شهرآرانیوز؛ ناسا اعلام کرده ممکن است دو سیاره زهره و زحل در یک موقعیت نادر بالای ماه قرار بگیرند و برای ما زمینی‌ها به صورت یک لبخند دیده شوند. این آرایش حدود ساعات اولیه روز جمعه اتفاق می‌افتد.

به گفته برندا کولبرتسون، کارشناس ناسا، در این حالت زهره کمی بالاتر از زحل قرار می‌گیرد و هلال نازک ماه شبیه یک لبخند زیر آن‌ها خودنمایی می‌کند.

ستاره‌شناسان می‌گویند از آنجایی که این ساختار در افق‌های بسیار پایین آسمان شکل می‌گیرد ممکن است در همه جا قابل مشاهده نباشد. اما برخلاف رویداد‌هایی مثل خورشیدگرفتگی کامل و به شرط داشتن شرایط مناسب رصد، علاقه‌مندان در هر نقطه از جهان می‌توانند این منظره را ببینند.

طبق گفته ناسا لبخند آسمان، یک یا دوساعت قبل از طلوع آفتاب قابل مشاهده است و فقط حدود یک ساعت در آسمان دوام می‌آورد.

برای پیدا کردن این پدیده کافی است یکی‌دوساعت قبل از طلوع خورشید روز جمعه، به افق شرقی خیره شوید.  

آسمان این هفته برای علاقه‌مندان به نجوم یک رخداد دیگر را هم به نمایش گذاشت: بارش شهابی که به دلیل عبور زمین از غبار دنباله‌دارها قابل مشاهده است.

بارش شهابی «چنگی» یا «شلیاقی» یکی از قدیمی‌ترین بارش‌های ثبت شده در تاریخ است که در سال ۶۸۷ قبل از میلاد مشاهده و گزارش شده است.

این بارش شهابی در صبح امروز (چهارشنبه / ۴ اردیبهشت) به اوج خود رسید که طی آن می‌شد ۱۵ شهاب را در یک ساعت تماشا کرد.

با اینکه از اوج بارش شهابی گذشته‌ایم اما صبح جمعه اگر خوش‌شانس باشید شاید در انتظار دیدن لبخند آسمان چند شهاب سنگ هم در آسمان شب ببینید. پس نگاهتان به سمت شرق آسمان باشد و در مکانی امن و تاریک و به دور از نور‌های شهر، مستقیم به بالای سر خود خیره شوید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->