شهرآرانیوز؛ ناسا اعلام کرده ممکن است دو سیاره زهره و زحل در یک موقعیت نادر بالای ماه قرار بگیرند و برای ما زمینیها به صورت یک لبخند دیده شوند. این آرایش حدود ساعات اولیه روز جمعه اتفاق میافتد.
به گفته برندا کولبرتسون، کارشناس ناسا، در این حالت زهره کمی بالاتر از زحل قرار میگیرد و هلال نازک ماه شبیه یک لبخند زیر آنها خودنمایی میکند.
ستارهشناسان میگویند از آنجایی که این ساختار در افقهای بسیار پایین آسمان شکل میگیرد ممکن است در همه جا قابل مشاهده نباشد. اما برخلاف رویدادهایی مثل خورشیدگرفتگی کامل و به شرط داشتن شرایط مناسب رصد، علاقهمندان در هر نقطه از جهان میتوانند این منظره را ببینند.
طبق گفته ناسا لبخند آسمان، یک یا دوساعت قبل از طلوع آفتاب قابل مشاهده است و فقط حدود یک ساعت در آسمان دوام میآورد.
برای پیدا کردن این پدیده کافی است یکیدوساعت قبل از طلوع خورشید روز جمعه، به افق شرقی خیره شوید.
آسمان این هفته برای علاقهمندان به نجوم یک رخداد دیگر را هم به نمایش گذاشت: بارش شهابی که به دلیل عبور زمین از غبار دنبالهدارها قابل مشاهده است.
بارش شهابی «چنگی» یا «شلیاقی» یکی از قدیمیترین بارشهای ثبت شده در تاریخ است که در سال ۶۸۷ قبل از میلاد مشاهده و گزارش شده است.
این بارش شهابی در صبح امروز (چهارشنبه / ۴ اردیبهشت) به اوج خود رسید که طی آن میشد ۱۵ شهاب را در یک ساعت تماشا کرد.
با اینکه از اوج بارش شهابی گذشتهایم اما صبح جمعه اگر خوششانس باشید شاید در انتظار دیدن لبخند آسمان چند شهاب سنگ هم در آسمان شب ببینید. پس نگاهتان به سمت شرق آسمان باشد و در مکانی امن و تاریک و به دور از نورهای شهر، مستقیم به بالای سر خود خیره شوید.