گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

نخستین نمونه از حیات وحش آبی منقرض شد

  • کد خبر: ۳۲۸۵۰
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
نخستین نمونه از حیات وحش آبی منقرض شد
گونه‌ای «دست ماهی» که نخستین نمونه حیات وحش آبی در عصر حاضر بود و در آب‌های اطراف استرالیا رصد شده بود اکنون به طور کامل از بین رفته است.
به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات نشان داده نوعی «دست ماهی» به نام «Sympterichthys» به طور کلی از آب‌های جنوب شرقی استرالیا ناپدید شده است. دلیل انقراض این ماهی احتمالا از بین رفتن محل زندگی، آلودگی و روش‌های مخرب ماهیگیری است.

«Sympterichthys» یکی از ۱۴ گونه دست ماهی است که با استفاده از باله هایش کف دریا راه می‌رود. این ماهی در قرن نوزدهم میلادی کشف شد. جسیکا میوویگ استاد دانشگاه غرب استرالیا و مدیر مرکز آینده دریایی این دانشگاه می‌گوید: برخی ادعا می‌کنند اقیانوس بسیار عمیق‌تر از آن است که حیات در آن منقرض شود. اما صنعتی سازی اقیانوس ها، استخراج نفت و گاز و کانی‌های معندی، توسعه زیربنای حمل ونقل دریایی نیز با سرعت صنعتی سازی زمین در حال وقوع است و همین امر حیات وحش دریایی را در معرض خطر انقراض قرار می‌دهد.

در حال حاضر ۱۳ گونه از دست ماهی در آب‌های اطراف استرالیا زندگی می‌کنند. روی پشت همه آن‌ها باله وجوددارد، چشم‌های کوچک ماهی نیز در دو طرف سر قرار گرفته است. دست ماهی ها اصولا یک برجستگی آنتن شکل روی سرشان دارند که طعمه ها را به خود جذب می کند زیرا آنها قادر به شنا کردن نیستند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->