قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است

  • کد خبر: ۳۲۸۵۱۵
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است
وزیر نفت با اشاره به تجارت کنونی سالانه حدود پنج میلیارد دلاری ایران و روسیه گفت: ظرفیت مبادلات تجاری بین دو کشور بسیار فراتر از رقم کنونی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن پاک‌نژاد در جمع خبرنگاران در بدو ورود به مسکو در پاسخ به این پرسش که برای ارتقای تجارت ایران و روسیه به ۱۰ میلیارد دلار، چقدر زمان نیاز است، اظهار کرد: ظرفیت‌ها فراتر از این رقم است و ریل‌گذاری صورت گرفته نیز لزوماً برای دستیابی به ۱۰ میلیارد دلار نیست، بلکه محور‌های مورد توافق می‌توانند تعاملات را به سطوح بالاتری ارتقا دهد.

وی افزود: این هدف دست‌یافتنی است، زیرا هر دو طرف علاقه‌مندند و هیئت‌های کارشناسی در دستگاه‌های اجرایی مختلف برای تحقق آن تلاش می‌کنند.

وزیر نفت که ریاست طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه را برعهده دارد، عنوان کرد: امیدوارم در بیانیه نهایی هجدهمین نشست این کمیسیون که روز جمعه به امضای طرفین می‌رسد، بتوانیم این مسیر را به خوبی ریل‌گذاری کنیم و در زمان‌بندی‌های تعیین‌شده به اهداف‌مان دست یابیم.

پاک‌نژاد با اشاره به اینکه هجدهمین نشست جامع کمیسیون همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه پس از امضای معاهده جامع راهبردی میان دو کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: این مذاکرات دوجانبه در ریل‌گذاری روابط تهران و مسکو دارای اهمیت بسیاری دارد.

رئیس طرف ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه با اشاره به آغاز به کار نشست‌های کارشناسی با هدف تدوین سند نهایی این نشست گفت: با توجه به نتایج این رایزنی‌ها، محور‌های پیش‌بینی شده قابلیت نهایی شدن را دارند.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های همکاری بین ایران و روسیه در حوزه‌های مختلف از انرژی، مالی و بانکی گرفته تا کشاورزی، تجارت فرآورده‌های نفتی و گاز بسیار گسترده است. باور ما در ایران این است که استفاده از این ظرفیت‌ها می‌تواند راهگشای مسیر‌هایی باشد که با محدودیت‌هایی مواجه بوده‌اند.

پاک‌نژاد در خصوص پروژه‌های مشترک ایران و روسیه و در بخش نفت و گاز بیان کرد: چهار قرارداد برای توسعه هفت میدان نفتی با شرکت‌های روسی به ارزش چهار میلیارد دلار امضا شده است، همچنین تعدادی تفاهم‌نامه در حوزه میادین نفتی و گازی داریم که قابلیت تبدیل به قرارداد را دارند. گروه‌های کارشناسی در حال مذاکره برای نهایی‌سازی این قرارداد‌ها و اجرای آنها هستند.

وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره ترانزیت گاز روسیه و تبدیل ایران به هاب گازی منطقه هم عنوان کرد: یکی از محور‌های مورد علاقه دو طرف، در فاز نخست واردات گاز از روسیه و در فاز دوم تجارت گاز از طریق سوآپ یا ترانزیت به سایر کشور‌ها است.

وی ادامه داد: مذاکرات مفصلی در این زمینه انجام شده و تنها یکی دو مورد باقی مانده که پس از نهایی شدن میزان حجم واردات گاز در مرحله نخست، جزئیات آن اعلام می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->