پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

وزیر نفت: صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۳۱۳۴۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
وزیر نفت: صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد
وزیر نفت با اشاره به ظرفیت‌های نمایشگاه‌های تخصصی در حوزه نفت و گاز، از اقدام‌های وزارت نفت برای تسهیل روند امضای قراردادها، جذب سرمایه‌گذاری و مشارکت بیشتر بخش خصوصی در دولت چهاردهم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن پاک‌نژاد امروز در حاشیه بازدید  از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ایران در حوزه ساخت تجهیزات و ارائه خدمات در بخش‌های بالادستی و پایین‌دستی ظرفیت بالایی دارد و این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی است تا هم متقاضیان و هم ارائه‌دهندگان خدمات و فناوری با یکدیگر گفت‌وگو کرده، ارتباط بگیرند و زمینه امضا قرارداد فراهم شود.

وی با اشاره به لزوم فراهم‌سازی شرایط مناسب برای تأمین مالی و جذب سرمایه‌گذاری در صنعت نفت، افزود: طی ۹ ماه گذشته و از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، با توجه به شناخت تیم وزارت نفت از فرآیند پیچیده و زمان‌بر انعقاد قراردادها، تلاش کردیم موانع موجود را از سر راه برداریم.

وزیر نفت تصریح کرد: فضایی طراحی شده تا بخش خصوصی بتواند بیش از پیش در پروژه‌ها مشارکت کند و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارد. این رویکرد در کنار اصلاح برخی فرآیندها، می‌تواند نقش موثری در تسریع توسعه پروژه‌ها و جذب سرمایه‌گذار ایفا کند.

صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد

پاک نژاد در مراسم افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه در ۹ ماهه دولت چهاردهم ظرفیت تولید نفت ۱۵۰ هزار بشکه و تولید گاز ۳۰ میلیون متر مکعب افزایش یافته است، اظهار کرد: این میزان افزایش تولید نفت و گاز رکورد قابل توجهی است.

به گفته وی تولید بنزین نیز ۷ میلیون لیتر و گازوییل ۸ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.

وی با اشاره به اقدام‌های وزارت نفت در طول ۹ ماه گذشته و با بیان اینکه این وزارتخانه در چارچوب میثاق دولت چهاردهم، گام‌های عملیاتی جدی در راستای تحقق اهداف قانون برنامه هفتم برداشته است، ادامه داد: در همین خصوص قراردادهای مهمی در حوزه توسعه و نگهداشت تولید از میدان‌های نفتی و گازی منعقد شده و با پیگیری‌های انجام شده، تاکنون تعدادی از این قراردادها تعیین تکلیف و تنفیذ شده‌اند، همچنین چندین طرح در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های جمع‌آوری گازهای مشعل و کیفی‌سازی پالایشگاه‌ها به بهره‌برداری رسیده یا آماده بهره‌برداری هستند.

برنامه‌ریزی برای تکمیل ۳۰ طرح بزرگ نفتی با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری تا ۱۴۰۴

وزیر نفت با بیان اینکه ظرفیت تولید نفت کشور در دولت چهاردهم به میزان ۱۵۰ هزار بشکه در روز، تولید گاز خام حدود ۳۰ میلیون متر مکعب در روز، ظرفیت روزانه پالایشی کشور ۱۸۰ هزار بشکه و ظرفیت سالانه محصولات پتروشیمی ۷ میلیون تن افزایش یافته است، بیان کرد: تولید بنزین و نفت‌گاز کشور به ترتیب ۷ و ۸ میلیون لیتر در روز افزایش یافته و صادرات نفت نیز با وجود تشدید تحریم‌ها در بالاترین سطح ممکن ادامه دارد، اما این تنها آغاز مسیر ماست.

پاک‌نژاد  از برنامه‌ریزی برای تکمیل بیش از ۳۰ طرح بزرگ صنعت نفت با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰ میلیارد دلاری تا پایان سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: تکمیل این طرح‌ها منجر به افزایش ۲۵۰ هزار بشکه‌ای ظرفیت تولید روزانه نفت کشور و همچنین افزایش ۳۰ میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز خام خواهد شد.

وی به محورهای عمده‌ای که با هدف تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و تقویت نقش‌آفرینی بخش خصوصی در صنعت نفت در دستور کار وزارت نفت قرار دارد، اشاره کرد و از جذب سرمایه و تأمین منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای به‌عنوان محور نخست نام برد و گفت: برای توسعه و نگهداشت تولید از میدان‌های نفتی و گازی، در سال به بیش از ۲۰ میلیارد دلار منابع مالی نیاز داریم، به طور طبیعی، جذب این مقدار سرمایه در گروی طراحی و بازآرایی ابزارها و ارائه راهکارهای نوین و استفاده از ظرفیت‌ های جدید است.

کاهش زمان انعقاد قراردادها و مشارکت صنایع انرژی‌بر در توسعه میدان‌های گازی

وزیر نفت از مصوبه اخیر هیئت وزیران برای مشارکت صنایع انرژی‌بر و پتروشیمی‌ها در توسعه میدان‌های گازی به‌عنوان گامی مثبت یاد کرد و ادامه داد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، مسیر سرمایه‌گذاری این بخش‌ها به منظور کاهش ناترازی گاز باید هموار شود و ان‌شاءالله در همین نمایشگاه نخستین قرارداد در این زمینه منعقد خواهد شد.

پاک‌نژاد با بیان اینکه محور نخست اقدام‌های در دستورکار وزارت نفت، تسهیل فرآیند انعقاد قراردادها است، تصریح کرد: این موضوع در سال‌های اخیر بارها مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است؛ اینکه فرآیند انعقاد و تنفیذ قراردادها سه تا چهار سال زمان ببرد، به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و یکی از موانع اصلی در جذب سرمایه هم همین موضوع بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->