علیرضا کفاش، معاون فضای سبز سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد، در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با بیان این مطلب اظهار کرد: در این اثر، تنه خشکیده درخت با نقش چیتسازی جان گرفته و نمادی از رشد دوباره و پیوند هنر با طبیعت است.
وی ادامه داد: ایجاد زیبایی بصری در شهر دارای اهمیت فراوانی است و بر حسوحال شهروندان تأثیر بسزایی دارد؛ از این جهت، طرح مذکور با هدف یادآوری ارزش این هنر اصیل ایرانی و احترام به منابع طبیعی اجرا شده است.
کفاش بیان کرد: چیتسازی هنر چاپ نقوش برجسته با قالبهای چوبی بر پارچه است که کاربردهایی مانند پرده، سفره و سجاده دارد و در شهرهایی چون اصفهان، کاشان و رشت رواج داشته است. قالبها به تعداد رنگها ساخته میشوند و این رنگها عمدتاً طبیعی هستند.
وی افزود: اکنون که بخشی از تنه درخت خشک شده است، از طریق هنر جان دوبارهای به آن داده شده و به گونهای این پیوند وجه دیگری از دلپذیری زندگی را به نمایش میگذارد. پیچش نقش این هنر (چیتسازی)، گرداگرد درخت خشکیده و در ادامه فرم قامت آن، نمادی از رشد مؤثر در ادامه زیست ارزشمند اوست.
معاون فضای سبز سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری مشهد اظهار امیدواری کرد که این اثر، تأثیری هرچندمختصر بر شناخت بیشتر و ارزشمندی این هنر و همچنین منابع داشته باشد.