یک جنتلمن واقعی با دوستان مروت، با دشمنان مدارا تولیت آستان قدس رضوی: خطبا باید پرچمدار نشر پیام‌های رهبری باشند نگفته حل کرد مشکلم را (یادداشت دوم) گاهی فقط زیارت، گاهی فقط تماشا روایتی از پیوند حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) | عشق و ایمان در قلب مکه تأملی در باب بازنمایی فرهنگ رضوی در هنرهای نمایشی | فرصت های دراماتیک فراموش شده روایت دلدادگی یک دانشمند آلمانی به امام رضا(ع) و مشهد وقتی یک عالم شیعه، ۳ سال در پوشش یک یهودی مسئله‌ای را حل کرد بازخوانی شخصیت شهید محمود کاوه در آینه نسل امروز | الگوی جوان انقلابی و مسئولیت‌پذیر تسکین روز‌های پرالتهاب بود | یادی از آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی درس‌هایی از امام حسن عسکری(ع) برای شیعیان آمادگی برای فرج از دعا مهم‌تر است | بررسی آداب انتظار به مناسبت آغاز امامت ولی عصر(عج) برافراشته شدن پرچم ایران در مسجد جمکران + تصاویر آیت‌الله وحید خراسانی در دسته عزاداری حضور پیدا کرد + عکس امام حسن عسکری (ع) چگونه در حصار عباسیان برای عصر غیبت زمینه‌سازی کرد؟ وقتی صاحب‌خانه بهترین بهانه برای گریستن است معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: همه باید برای مشهد احساس مسئولیت کنیم
سرخط خبرها

اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۹۰۵۱
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: همزمان با همایش ملی بزرگداشت امامزادگان، به هشت نفر از فعالان بقاع متبرکه در دهه کرامت ۱۴۰۴ نشان ملی مودت اعطا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام غلامرضا عادل از اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان همزمان با دهه کرامت خبر داد و بیان کرد: در این همایش به هشت نفر از فعالان بقاع متبرکه «نشان ملی مودت» اعطا می‌شود. همچنین در این همایش از ۳۵ نفر در ۹ عنوان برترین‌های خیر بقعه ساز، هیات امنا، خدام ثابت و افتخاری، رسانه و تبلیغات، نهاد‌ها و سازمان‌های همکار در توسعه عمران و آبادی بقاع متبرکه، هیات‌های مذهبی مستقر در بقاع متبرکه، پژوهشگران و محققان، عوامل عمرانی و مبلغین تجلیل به عمل می‌آید.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: ارتقای نقش امام‌زادگان در حوزه‌هایی مانند گردشگری زیارتی، اقتصاد و سرمایه گذاری برای تولید با تکیه بر درآمد بقاع متبرکه یا ارائه خدمات اجتماعی از اهداف همایش است، همچنین در این همایش تلاش می‌شود که تمرکز بر امامزادگان مشهور نباشد بلکه بقاع محلی و امامزادگان روستایی و کمترشناخته‌شده که سهم مهمی در هویت بومی دارند، مورد توجه خواهد بود.

وی در ادامه به برنامه‌های این سازمان در اهتمام به بحث نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: از سال گذشته در حوزه مسابقات قرآن کریم علاوه بر رشته تفسیر در رشته معارفی صحیفه سجادیه و نهج البلاغه هم اضافه شده است و امسال نیز در مسابقات بین المللی قرآن کریم هم مورد توجه قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: در بحث اداره اعزام مبلغ نیز کارگروه تخصصی نهج البلاغه راه اندازی و در همین راستا محتوا‌های ارزشمند نیز تهیه شده است و در بحث نهج البلاغه هم مهارت افزایی صورت گرفته تا در مناسبت‌های تبلیغی، مبلغان در امامزادگان بتوانند به بحث نهج البلاغه بپردازند، همچنین از ائمه جماعات ثابت خواسته شده است که برای قرائت نهج البلاغه در امامزادگان و مساجد وقت اختصاص دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->