ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأسیسات برق در کلان‌شهرها راهکار جدید در احداث تأسیسات صنعت برق

  • کد خبر: ۳۲۹۱۸
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱
تأسیسات برق در کلان‌شهرها راهکار جدید در احداث تأسیسات صنعت برق
مدیر عامل شرکت برق توانیر گفت: در شهرهای بزرگ که مرکز تجمع بار شبکه برق و مصرف آن زیاد است، نیاز به احداث تأسیسات و شبکه‌های برق وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسن متولی زاده در بازدید از پست ۱۳۲ کیلوولت زیرزمینی خیابان جانباز گفت: اغلب برای انتقال برق بین شهرها از شبکه‌های هوایی استفاده می‌شود ولی در مراکز شهر این اقدام امکان پذیر نیست و راهکار صنعت برق برای حل این مشکل احداث تاسیسات به روش زیرزمینی است.

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: اخیرا مقام معظم رهبری بر جدیت و اهمیت صنعت برق تاکید داشتند و ضمن تشکر از همکاران این صنعت به شبکه‌های فرسوده برق اشاره کردند که باید به آن توجه بیشتری شود.

وی ادامه داد: عمل به این دستور به عنوان یک اولویت در برنامه شرکت توانیر منظور شده و با جدیت دنبال می‌شود.

متولی زاده ادامه داد: در حال حاضر یکی از راهکارهایی که در کلانشهرها و در بافت مرکزی و فرسوده شهرها در توسعه زیرساخت‌های صنعت برق تاثیر بسیار دارد، ایجاد پست‌ها و شبکه توزیع در ابعاد کوچک است تا از این طریق بتوان از امکانات به صورت بهینه استفاده کرد.

وی با اشاره به اولین پروژه استفاده از روش حفاری افقی جهت دار در احداث خطوط کابلی زیرزمینی فوق توزیع HDD در شهر مشهد گفت: این پروژه نمونه‌ای از راهکارهای موثر برای شتاب دادن و بازسازی شبکه‌های فرسوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر افزود: روشی که امروز در شرکت برق خراسان اجرا شده، ابتکار مناسبی است که ضمن تسریع در فرایند احداث کابل، هزینه‌های آن را نسبت به روش‌های دیگر بسیار کاهش داده و مشکلات این قبیل طرح‌ها برای تردد و ترافیک شهری نیز کمتر است.

وی اظهار امیدواری کرد با استفاده از این روش در کلانشهرها اقدامی اساسی برای احداث زیرساخت‌های صنعت برق انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->