هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال

  • کد خبر: ۳۲۹۲۸۳
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال
قانون، «اشتغال به تحصیل» را شرط ادامه بیمه برای فرزند پسر بالای ۱۸ سال ذکر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قطع شدن بیمه درمانی پسر نوزده ساله اش، نگرانش کرده. با مدارکی که در دست دارد به شهرآرا مراجعه کرده است تا پیگیر مشکل بیمه پسرش باشیم. محمد رمضانی مشکل فرزندش را این طور توضیح می‌دهد: پسرم در حال تحصیل است و همه شرایط بیمه شدن را دارد. مگر در قانون این گونه ذکر نشده است که اگر پسری بیش از هجده سال داشته،  اما در حال تحصیل باشد بیمه او قطع نمی‌شود؟

این شهروند در ادامه درخواستی دارد: از مسئولان بیمه تأمین اجتماعی شرایط بیمه پسران پس از رسیدن به سن قانونی را بپرسید تا بدانیم چه کنیم و چه مواردی را انجام دهیم تا بیمه قطع نشود. رمضانی تأکیدی درباره هزینه‌های درمان دارد: دانشجو درآمدی ندارد. در چنین شرایطی پرداخت هزینه‌های دوا و درمان آن هم به صورت آزاد کمرشکن است.

با وجود تکمیل بودن مدارک، بیمه را قطع کردند

این پدر ادامه می‌دهد: پسرم دانشگاه یزد تحصیل می‌کند با آنکه مدارک و مستندات را به بیمه تأمین اجتماعی ارائه دادیم، اما تاکنون سه بار بیمه اش را قطع کرده‌اند. نمی‌دانیم ایراد کار کجاست؟

محمود حسنی، شهروند دیگر نیز گلایه مندانه پیامی برای صدای مردم فرستاده است: در این اوضاع و احوال بیکاری، بچه هایمان درس خوانده‌اند و کار و شغلی ندارند، حداقل بیمه فرزندان پسرمان را قطع نکنید. بیماری سن و سال نمی‌شناسد. به محض اینکه سر کار رفتند خیلی طبیعی است که بیمه شان قطع شود. خواهش می‌کنیم صدای ما را به گوش مسئولان برسانید.

برقراری بیمه به شرط تحصیل

در مورد شرایط برقراری یا قطع حق اولاد یا همان کمک هزینه عائله مندی به فرزندان پسر که سن آن‌ها بالای هجده سال است سؤالات، ابهامات و اختلاف نظر‌های زیادی وجود دارد. برای روشن شدن این مسئله شرایط و مقررات را از محمدامین رحیمی، مسئول روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان جویا می‌شویم.

رحیمی در پاسخ به این شهروندان برای شرایط قطع حق اولاد و بیمه فرزند پسر بالای هجده سال می‌گوید: اگر سن فرزند پسر بالای هجده سال تمام و در حال تحصیل بود پدر وی می‌تواند گواهی اشتغال به تحصیل را به کارفرما و تأمین اجتماعی ارائه دهد. البته اکنون همه استعلام‌ها به صورت مکانیزه و سیستمی است، بنابراین در بیمه این افراد نباید مسئله‌ای وجود داشته باشد و با این توضیحات بیمه فرزند برقرار است.

مسئول روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان می‌افزاید: اگر شهروندی با وجود تحصیل پسر و ارائه مدارک، بیمه اش به صورت موقت و چندین بار قطع شده بررسی می‌شود.

این احتمال وجود دارد که خطا از سوی بیمه یا کاربر صورت گرفته است. رحیمی در ادامه می‌گوید: شرایط پرداخت حق اولاد یا همان کمک هزینه عائله مندی در ماده ۸۶ قانون تأمین اجتماعی تشریح شده است. طبق این ماده فرزندان فارغ از اینکه پسر یا دختر باشند تا سن هجده سال تمام مشمول دریافت حق اولاد هستند. همچنین باید در نظر داشت برای فرزندان زیر هجده سال اشتغال به کار مانع پرداخت حق اولاد نیست.

مسئول روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان یادآور می‌شود: همچنین طبق این ماده قانون، تأمین اجتماعی شرط پرداخت حق اولاد برای فرزندان پسر یا دختر بالاتر از هجده سال را اشتغال به تحصیل تعیین می‌کند. منظور از اشتغال به تحصیل این است که فرزند ذکور بالای هجده سال فقط مشغول به تحصیل باشد و اشتغال به کار نداشته باشد.

رحیمی ادامه می‌دهد: بنابراین هر کارگری که دارای فرزند پسر بالای هجده سال باشد و فرزند وی مشغول به تحصیل باشد، باید از مرکز آموزشی محل تحصیل فرزند خود گواهی اشتغال به تحصیل دریافت کند و به کارفرما ارائه دهد. چنانچه فرزند بالای هجده سال پسر علاوه بر تحصیل در شغلی اشتغال داشته باشند حق اولاد به وی تعلق نمی‌گیرد.

شغل فرزندتان را کتمان نکنید

او در ادامه بیان می‌کند: این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد، در صورتی که فرد اشتغال فرزند خود را کتمان کرده باشد، پس از محرز شدن اشتغال فرزند برای کارفرما، مواردی مانند پرداخت بیمه به فرزند پسر و حق اولاد پرداخت شده در گذشته از تاریخ شروع به اشتغال، قابل دریافت از طرف کارفرماست.

مسئول روابط عمومی اداره کل تأمین اجتماعی استان می‌گوید: همچنین طبق قانون تأمین اجتماعی، فرزندان بیمه شده که دارای یکی از شرایط زیر باشند می‌توانند از خدمات پزشکی و درمانی تأمین اجتماعی استفاده کنند. کمتر از هجده سال تمام داشته باشند و در مورد فرزندان دختر نداشتن شوهر یا ارائه گواهی از مؤسسات رسمی آموزشی برای اشتغال به تحصیل ضرورت دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->