گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۹۳۰۰
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
وزارت بهداشت غزه امروز (دوشنبه) از شهادت و زخمی شدن ۱۶۶ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۵۲ هزار و ۲۴۳ تن خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین در غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند و ۱۱۵ نفر نیز زخمی شده‌اند.

طبق گزارش شبکه خبری العربی، این وزارتخانه همچنین تأکید کرد که همچنان تعدادی از قربانیان زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و تیم‌های امداد و آتش‌نشانی قادر به رسیدن به آنها نیستند.

بر اساس این گزارش، شمار شهدای غزه از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ به ۲۱۵۱ نفر و تعداد مجروحان به ۵۵۹۸ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت غزه در ادامه اعلام کرد با ادامه حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای این جنگ به ۲۱ هزار و ۳۵۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۷ هزار و ۶۳۹ نفر افزایش یافته است.

از سوی دیگر، طارق شاهین، مدیر شهرداری دیرالبلح هشدار داد که اوضاع انسانی در نوار غزه به دلیل ادامه جنگ، کشتار و بسته بودن گذرگاه‌ها برای بیش از ۵۵ روز به شدت وخیم شده است و بحران شدیدی در خدمات اساسی به وجود آمده است.

وی در ادامه تصریح کرد که قطع برق باعث توقف ایستگاه آبرسانی شده که بیش از ۴۰ درصد از ساکنان جنوب غزه را تغذیه می‌کند؛ همچنین دسترسی به چاه‌های آب زیرزمینی در مناطق شرقی بسیار دشوار شده و چاه‌های مناطق غربی نیز به دلیل نفوذ آب شور دریا آلوده شده‌اند.

طارق شاهین همچنین افزود که بحران زباله‌ها نیز به دلیل بسته شدن محل‌های دفن زباله در شرق غزه توسط اشغالگران شدت یافته است، به‌طوری که شهرداری‌ها مجبور شده‌اند محل‌های دفن موقت را در نزدیکی چادر‌های آوارگان ایجاد کنند که این امر فاجعه‌ای زیست‌محیطی به دنبال داشته و سلامت ساکنان را تهدید می‌کند.

وی گفت، در حال حاضر، نوار غزه شرایط انسانی بسیار فاجعه‌باری را تجربه می‌کند و هیچ راهکار فوری برای حل این بحران در دسترس نیست.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->