سرنشینان کشتی «مادلین» به فرودگاه «بن گوریون» منتقل شدند دامنه اعتراضات خیابانی به دالاس و آستین در تگزاس کشیده شد + فیلم زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست
سرخط خبرها

اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب

  • کد خبر: ۳۲۹۵۳۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب
عربستان سعودی برای جلوگیری از تکرار فاجعه سال گذشته، جریمه‌های سنگینی تا ۲۶ هزار دلار و ممنوعیت ۱۰ ساله برای حج بدون مجوز تعیین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت کشور عربستان امروز از اعمال مجازات‌هایی علیه متخلفان دستورالعمل‌های مربوط به دریافت مجوز برای انجام حج خبر داد.

مجازات اول شامل جریمه نقدی تا ۲۰ هزار ریال (۵۳۳۰ دلار) است که برای این موارد اعمال می‌شود. یک: هر کسی که بدون مجوز در حال انجام یا تلاش برای انجام حج دستگیر شود. دو: هر کسی که دارای ویزای زیارت (ویزایی که برای انجام حج عمره می‌باشد نه حج واجب) باشد و از اول ذی‌القعده تا پایان چهاردهم ذی‌الحجه وارد شهر مکه مکرمه و مشاعر مقدسه شود یا در آنجا بماند یا تلاش برای این کار کند.

مجازات دوم شامل جریمه نقدی تا ۱۰۰ هزار ریال (۲۶۶۶۰ دلار) است که برای موارد دیگری اعمال می‌شود، مانند یک: هر کسی که برای صدور ویزای زیارت برای شخصی که بدون مجوز حج انجام داده یا تلاش برای انجام آن داشته، یا در دوره مشخص شده وارد مکه مکرمه و مشاعر مقدسه شده یا در آنجا مانده یا تلاش برای این کار کرده است، درخواست دهد. این جریمه به ازای هر فردی که برای او ویزای غیرقانونی صادر شده، تکرار می‌شود. دو: هر کسی که در دوره مذکور، دارندگان ویزای زیارت را به مکه مکرمه و مشاعر مقدسه منتقل کند یا تلاش برای این کار کند.

سه: هر کسی که در دوره مذکور، دارندگان ویزای زیارت را اسکان دهد، پنهان کند یا هرگونه کمکی به آنها ارائه دهد که امکان ماندن آنها در مکه مکرمه و مشاعر مقدسه را فراهم کند. این جریمه به ازای هر متخلفی که اسکان داده شود، پنهان شود یا به او کمک شود، تکرار می‌شود.

مجازات سوم شامل اخراج متخلفان حج از میان مقیمان و افراد دارای تخلف اقامتی به کشورهایشان و ممنوعیت ورود آنها به پادشاهی به مدت ۱۰ سال است.

مجازات چهارم شامل درخواست از دادگاه ذیصلاح برای مصادره وسیله نقلیه زمینی است که برای انتقال دارندگان ویزای زیارت به مکه مکرمه و مشاعر مقدسه در دوره مشخص شده استفاده می‌شود، در صورتی که متعلق به راننده، مشارکت‌کننده یا همدست او باشد.

مقامات سعودی هزاران متخلف از قوانین اقامت را بازداشت کرده و پایان آوریل جاری را آخرین مهلت خروج عمره‌گزاران، کمتر از دو ماه قبل از آغاز موسم حج، تعیین کرده‌اند.

این اقدامات در تلاش برای جلوگیری از هرج و مرجی صورت می‌گیرد که سال گذشته منجر به فوت بیش از ۱۳۰۰ نفر شد که بیشتر آنها مجوز انجام حج را نداشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->