کاهش قیمت محصولات خودروسازان داخلی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زنگ خطر برای خریداران و دارندگان طلا به صدا درآمد جزئیات افزایش ۴ تا ۱۴ میلیونی دریافتی کارمندان اعلام شد هشدار به مشترکان پرمصرف و بدمصرف آب | ذخایر آبی مشهد به کمتر از ۱۰ درصد رسید وزیر جهاد کشاورزی: بیش از ۳۵۰ هزار تن کالا‌ی اساسی در حادثه بندر شهید رجایی بود که خوشبختانه آسیب چندانی ندید غیاثی: ۳۲ زمین فوتبال در مناطق حاشیه شهر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود پرواز در باند بورس | جهش ۴۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | اگر تصمیم جدیدی نگیریم، ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد از ۶ تا ۱۳ خواهد بود وزیر نفت: تعیین قیمت بنزین سوپر وارداتی به توجه به سایر هزینه‌ها مرتبط است قیمت طلا و سکه در مشهد چقدر شد؟ (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) بدون قرارداد شفاف، امنیت شغلی برای کارگران مفهومی ندارد فرمول تبدیل رهن به اجاره ۱۴۰۴ مشخص شد | بیشتر از این قیمت‌ها اجاره ندهید با ۵ تا ۸ میلیارد تومان، در کدام مناطق مشهد می‌توان خانه خرید؟ (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار چقدر شد؟ شروع غیررسمی قطع برق صنایع خراسان رضوی | خاموشی‌های یواشکی سامانه‌های فروش آنلاین طلا همچنان بلاتکلیف | پایان مهلت ۵۰ روزه وزارت اقتصاد به وزارت صمت شرایط دریافت وام ودیعه مسکن چیست؟ | ۲۰ بانک به مستأجران وام می‌دهند عرضه یک درصد از سهام شرکت پتروشیمی خلیج فارس در بورس تکمیل هر واحد مسکن مهر ۲.۵ میلیارد تومان هزینه‌ در بر دارد آیا پنجشنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل رسمی است؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب کیلویی ۳۵ هزار تومان  قیمت جهانی طلا امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | اونس به ۳۳۰۹ دلار رسید صندوق سرمایه‌گذاری ارزی به‌زودی تشکیل می‌شود آیا کارفرمایان باید هدیه روز کارگر را پرداخت کنند؟ فرزندان بالای ۱۸ سال چگونه می‌توانند یارانه خود را جدا کنند؟ وعده بیمه مرکزی؛ پرداخت خسارات خودروهای انفجار بندرعباس بدون کسر فرانشیز بیمه آیین‌نامه جدید اعتبارسنجی بانکی ابلاغ شد| مهلت ۳ ماهه برای اجرای قانون پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکمیل هر واحد مسکن مهر ۲.۵ میلیارد تومان هزینه‌ در بر دارد

  • کد خبر: ۳۲۹۶۴۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
تکمیل هر واحد مسکن مهر ۲.۵ میلیارد تومان هزینه‌ در بر دارد
درحالی حدود ۸ هزار واحد مسکن مهر پردیس همچنان نیمه‌تمام است که مدیرعامل شرکت عمران این شهر گفته به شرط تأمین ۲۰ همت منابع مالی، این واحد‌ها تکمیل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسکن مهر یکی از بزرگترین طرح‌های دولتی در حوزه مسکن در ایران است که حدود ۱۸ سال قبل با هدف تأمین مسکن برای اقشار کم‌درآمد آغاز شد. اما با گذشت سال‌ها از شروع این پروژه‌ها، وضعیت بخشی از پروژه‌های مسکن مهر همچنان نامناسب است. مشکلاتی همچون تأخیر در تحویل واحدها، ناتمامی پروژه‌ها، و کمبود زیرساخت‌های ضروری، باعث شده که بسیاری از متقاضیان مسکن مهر همچنان در انتظار خانه‌های خود باشند.

در این میان، پروژه مسکن مهر پردیس که یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین پروژه‌ها در این حوزه است، با مشکلات مالی و تأمین اعتبار دست و پنجه نرم می‌کند. کمبود اعتبار، در کنار دیگر مسائل مدیریتی، موجب شده که پروژه‌ها با کندی پیش بروند و بسیاری از پیمانکاران، با کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت خود فعالیت کنند. این وضعیت باعث نارضایتی‌های زیادی در بین پیمانکاران شده است، زیرا نبود منابع مالی و تداوم مشکلات اجرایی، روند تکمیل واحد‌ها را به تأخیر انداخته است.

در همین حال، احمد مرزبان مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با یادآوری این‌که در پردیس ساخت ۸۴ هزار واحد مسکن مهر برنامه‌ریزی شده است، گفت: از این تعداد تاکنون بیش از ۷۲ هزار مسکن به متقاضیان تحویل داده شده است.

وی یادآور شد: سال گذشته ۳ هزار و ۲۲۰ واحد مسکونی تحویل متقاضیان شده که از این تعداد ۲ هزار و ۲۳۴ واحد آن در نیمه دوم سال گذشته تکمیل شد.

مرزبان بیان کرد: این امکان وجود دارد که در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز (حدود ۲۰ همت)، در انتهای سال متقاضیان مسکن مهر به خانه‌های خود برسند و پرونده این پروژه در پردیس بسته شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->