علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است وزیر علوم در همدان مطرح کرد: امسال ۴ هزار خوابگاه دانشجویان متاهل تحویل داده خواهد شد حل معضل کودکان بازمانده از تحصیل در مشهد نیازمند عزم ملی است ۶۰۰ ایستگاه دریافت هدایای مردمی در جشن عاطفه‌ها در خراسان رضوی | همدلی مردم در آستانه بازگشایی مدارس مشاهده پلنگ ایرانی در جنگل‌های هیرکانی شرق گیلان + فیلم (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) عدالت آموزشی، جوهره مأموریت آموزش و پرورش خلأهای قانونی و جولان انبارهای ضایعات در دل خانه‌های مشهد افزایش ۲۰ تا ۳۵ درصدی شهریه سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی این نوع پنیر‌ها را بیشتر مصرف کنید جهش ۶۷ درصدی قیمت لوازم‌التحریر در آستانه مهر | کاهش قدرت خرید، چالش پیش‌روی والدین کارنامه آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور منتشر شد + آدرس سایت دریافت کارنامه آیا چاقی موجب کمردرد می‌شود؟
سرخط خبرها

چگونه از آلودگی چشم‌ها به ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟

  • کد خبر: ۳۲۹۶۶
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
چگونه از آلودگی چشم‌ها به ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟
پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد می‌کنند در صورت تماس چشم‌ها با دست‌های آلوده، باید آن‌ را با قطره اشک مصنوعی، سرم نمکی (محلول نرمال سالین)، شامپو بچه رقیق شده یا شامپوهای مخصوص شستشوی چشم به خوبی شستشو داد.
به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، توصیه‌هایی را در خصوص جلوگیری از آلودگی چشم‌ها به ویروس کرونا و چگونگی شستشوی چشم‌ها مطرح کردند.

یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از انتقال بیماری که مکرراً توسط مراجع بهداشتی همچون سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا توصیه می‌شود، شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون و اجتناب از تماس دست‌های آلوده با چشم، بینی و دهان است.

چشم‌ها یکی از راه‌های ورود ویروس کرونا به درون بدن است. این ویروس ممکن است از طریق قطرات تنفسی آلوده که حین صحبت، سرفه یا عطسه فرد بیمار در فضای اطراف او پخش شده‌اند، وارد چشم اطرافیان شود. علاوه براین، تماس دست‌های آلوده با چشم‌ها، عاملی جهت انتقال ویروس به آن‌هاست. پس از راهیابی به چشم، ویروس می‌تواند در لایه ملتحمه عفونت ایجاد کند که کونژنکتیویت (چشم صورتی) نام دارد و از تظاهرات نادر بیماری کووید-۱۹ است. سپس ویروس از این طریق می‌تواند به دیگر نقاط بدن راه یابد.

استفاده از تجهیزات ایمنی مانند عینک و محافظ صورت برای پرسنل مراکز بهداشتی/درمانی توصیه شده است، تا مانع انتقال ویروس از طریق چشم‌ها شوند. در مورد افراد عادی هم مهم‌ترین روش پیشگیری، اجتناب از تماس و خاراندن چشم‌ها با دست‌های آلوده ذکر شده است. اما هیچ دستورالعملی در مورد نحوه شست و شوی چشم‌ها پس از تماس با فرد مشکوک به کووید -۱۹ ذکر نشده است.

به عقیده چشم پزشکان، درصورتی که واقعا دست آلوده به ویروس کرونا با چشم تماس داشته باشد، مثل این است که دست آلوده با مخاط بینی تماس داشته است و راهی نیست که بتوان جلوی تکثیر و یا اتصال ویروس به سلول‌ها را گرفت. بنابراین، تا حد امکان باید افراد، مراقب تماس دست‌های آلوده با چشمان خود باشند.

پس از تماس دست‌های آلوده مشکوک با چشم‌ها، بایستی ابتدا دست‌های خود را با آب و صابون به خوبی شسته و سپس از مواردی همچون قطره اشک مصنوعی، سرم نمکی (محلول نرمال سالین)، یا شامپو بچه رقیق شده جهت شستشوی چشم‌ها استفاده کنید.

به منظور استفاده از شامپو بچه می‌توان یک یا دو قطره از شامپو را به یک فنجان آب نسبتاً گرم اضافه کرده و سپس یک گلوله پنبه‌ای تمیز را اندکی آغشته به این محلول کرده و به آرامی در راستای عقب و جلو روی پلک و مژه‌های خود بکشید. سپس چشمان خود را با آب شسته و با دستمال تمیز خشک کنید. پس از اتمام کار مجدداً دستان خود را با آب و صابون بشویید. در صورت در دسترس بودن شامپو‌ها یا محلول‌های مخصوص شستشوی چشم می‌توانید چشمان خود را با آن‌ها شستشو دهید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->