مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

چگونه از آلودگی چشم‌ها به ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟

  • کد خبر: ۳۲۹۶۶
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
چگونه از آلودگی چشم‌ها به ویروس کرونا جلوگیری کنیم؟
پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد می‌کنند در صورت تماس چشم‌ها با دست‌های آلوده، باید آن‌ را با قطره اشک مصنوعی، سرم نمکی (محلول نرمال سالین)، شامپو بچه رقیق شده یا شامپوهای مخصوص شستشوی چشم به خوبی شستشو داد.
به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، توصیه‌هایی را در خصوص جلوگیری از آلودگی چشم‌ها به ویروس کرونا و چگونگی شستشوی چشم‌ها مطرح کردند.

یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از انتقال بیماری که مکرراً توسط مراجع بهداشتی همچون سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا توصیه می‌شود، شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون و اجتناب از تماس دست‌های آلوده با چشم، بینی و دهان است.

چشم‌ها یکی از راه‌های ورود ویروس کرونا به درون بدن است. این ویروس ممکن است از طریق قطرات تنفسی آلوده که حین صحبت، سرفه یا عطسه فرد بیمار در فضای اطراف او پخش شده‌اند، وارد چشم اطرافیان شود. علاوه براین، تماس دست‌های آلوده با چشم‌ها، عاملی جهت انتقال ویروس به آن‌هاست. پس از راهیابی به چشم، ویروس می‌تواند در لایه ملتحمه عفونت ایجاد کند که کونژنکتیویت (چشم صورتی) نام دارد و از تظاهرات نادر بیماری کووید-۱۹ است. سپس ویروس از این طریق می‌تواند به دیگر نقاط بدن راه یابد.

استفاده از تجهیزات ایمنی مانند عینک و محافظ صورت برای پرسنل مراکز بهداشتی/درمانی توصیه شده است، تا مانع انتقال ویروس از طریق چشم‌ها شوند. در مورد افراد عادی هم مهم‌ترین روش پیشگیری، اجتناب از تماس و خاراندن چشم‌ها با دست‌های آلوده ذکر شده است. اما هیچ دستورالعملی در مورد نحوه شست و شوی چشم‌ها پس از تماس با فرد مشکوک به کووید -۱۹ ذکر نشده است.

به عقیده چشم پزشکان، درصورتی که واقعا دست آلوده به ویروس کرونا با چشم تماس داشته باشد، مثل این است که دست آلوده با مخاط بینی تماس داشته است و راهی نیست که بتوان جلوی تکثیر و یا اتصال ویروس به سلول‌ها را گرفت. بنابراین، تا حد امکان باید افراد، مراقب تماس دست‌های آلوده با چشمان خود باشند.

پس از تماس دست‌های آلوده مشکوک با چشم‌ها، بایستی ابتدا دست‌های خود را با آب و صابون به خوبی شسته و سپس از مواردی همچون قطره اشک مصنوعی، سرم نمکی (محلول نرمال سالین)، یا شامپو بچه رقیق شده جهت شستشوی چشم‌ها استفاده کنید.

به منظور استفاده از شامپو بچه می‌توان یک یا دو قطره از شامپو را به یک فنجان آب نسبتاً گرم اضافه کرده و سپس یک گلوله پنبه‌ای تمیز را اندکی آغشته به این محلول کرده و به آرامی در راستای عقب و جلو روی پلک و مژه‌های خود بکشید. سپس چشمان خود را با آب شسته و با دستمال تمیز خشک کنید. پس از اتمام کار مجدداً دستان خود را با آب و صابون بشویید. در صورت در دسترس بودن شامپو‌ها یا محلول‌های مخصوص شستشوی چشم می‌توانید چشمان خود را با آن‌ها شستشو دهید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->