ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴)+فیلم نگاهی به راهکارهای تاب‌آوری در شرایط بحران و استرس زا چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد
سرخط خبرها

عملیات نجات مرغ‌ها از چنگال مرغ‌دزدها

  • کد خبر: ۳۲۹۶۸۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
عملیات نجات مرغ‌ها از چنگال مرغ‌دزدها
پلیس مشهد با دستگیری ۲ سارق، از پرونده‌ای عجیب در راسته گوشت‌فروش‌ها پرده برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با گزارش سرقت کامیونت یخچال‌دار حامل ده‌ها سبد مرغ در بولوار استقلال، سرهنگ محمد چراغ، فرمانده انتظامی مشهد، به مأموران کلانتری سجاد دستور داد تا کامیون و مرغ‌ها را پیدا کنند. به‌دنبال این مأموریت، سرهنگ ابراهیم خواجه‌پور، رئیس کلانتری سجاد، و افسران دایره تجسس این کلانتری تلاش خود را برای کشف کامیونت سرقتی و مرغ‌ها آغاز کردند؛ تلاشی که ساعتی بعد به نتیجه رسید.

پیگیری این پرونده نشان داد حوالی ساعت ۱۶، درحالی‌که ترافیک بولوار استقلال روان بود، کامیونت یخچال‌دار یکی از شرکت‌های توزیع مرغ گرم، برای تحویل سفارش‌های فروشگاه‌ها به این بولوار می‌رود. راننده کامیونت پس از تحویل مرغ‌های چند فروشگاه پروتئینی، برای تحویل سفارش یک مشتری در حاشیه خیابان توقف می‌کند.

راننده در اشتباهی بزرگ، کامیونت را روشن می‌گذارد و پیاده می‌شود و قفل در یخچال را برای انتقال سبد‌های حاوی مرغ به داخل فروشگاه باز می‌گذارد، اما میان ویزیتور شرکت و مالک فروشگاه اختلاف‌حسابی جزئی پیش می‌آید و راننده و همه کارگران برای شمارش دقیق سبد‌های تحویلی وارد فروشگاه می‌شوند.

شمارش سبد‌ها و اختلاف‌حساب آنها خیلی زود تمام می‌شود و دو نفر از کارگران برای آوردن دو سبد مرغ کسری به سمت کامیون مرغ‌ها می‌روند، اما هنوز نرفته، برمی‌گردند و اعلام می‌کنند که کامیونت نیست! دقایقی بعد مشخص می‌شود که کامیون مرغ‌ها به سرقت رفته است.

سرقت مرغ‌ها و کامیون در ۲‌دقیقه

پس از اینکه راننده و کارکنان شرکت توزیع مرغ متوجه سرقت کامیونت و مرغ‌ها می‌شوند، بلافاصله با پلیس تماس می‌گیرند. به‌دنبال این گزارش که ساعت ۱۶:۳۰ ثبت شده بود، با توجه به اینکه مشخص بود هنوز سارقان نتوانسته‌اند از محل دور شوند، مأموران کلانتری سجاد جست‌وجوی میدانی خود را در خیابان‌های اطراف آغاز کردند.

هم‌زمان با گشت‌زنی افسران کلانتری سجاد در خیابان‌های محدوده محل سرقت، شهروندی با پلیس ۱۱۰ تماس می‌گیرد و اعلام می‌کند که دو مرد جوان در حرکتی مشکوک در یکی از کوچه‌پس‌کوچه‌های منطقه آزادشهر در حال انتقال فوری سبد‌های مرغ گرم به یک خودرو پژو هستند.

تیم گشتی کلانتری سجاد با دریافت این گزارش، بلافاصله به نشانی اعلام‌شده می‌رود و از فاصله‌ای دور متوجه کامیونت مرغ‌ها می‌شود و دو مردی را که در حال تخلیه فوری سبد‌های مرغ بودند نیز مشاهده می‌کند. مأموران خودرو کامیونت و پژو ۴۰۵ فاقد پلاک را محاصره و دو متهم را در حال انتقال تعدادی سبد مرغ به داخل پژو، دستگیر می‌کنند.

انکار مجرمان در رویارویی با پلیس

مأموران متهمان را هنگام انتقال سبد‌ها به پژو دستگیر کرده بودند، اما متهمان با وقاحت منکر ارتکاب هرگونه جرمی بودند. وقتی مأموران از آنها پرسیدند که کدامشان مالک پژو است، هر دو مدعی شدند که مالک پژو هستند و در پاسخ به همین سؤال درباره مالکیت کامیون، سکوت کردند.

مأموران در بازرسی از خودرو پژو، شش سبد مرغ کشف و پس از انتقال مرغ‌ها به داخل یخچال کامیونت، متهمان را با کامیونت و پژو به کلانتری سجاد منتقل کردند؛ جایی که کارکنان شرکت توزیع مرغ پس از یک ساعت استرس شدید منتظر سارقان بودند.

بازگشت مرغ‌ها به یخچال

پس از انتقال کامیونت و مرغ‌ها به کلانتری سجاد، ویزیتور‌های شرکت پس از شمارش سبد‌های مرغ اعلام کردند که از یخچال آنها دست‌کم ۱۰ سبد حاوی صد‌ها قطعه مرغ کم شده است؛ مرغ‌هایی که متهمان به‌ناچار اعتراف کردند در فرصت کمی که داشته‌اند، آنها را به یک واحد مسکونی منتقل کرده‌اند؛ خانه‌ای که تیم تحقیق پس از هماهنگی با مقام‌قضایی برای بازگرداندن مرغ‌ها به آنجا رفتند. مأموران در بازرسی از این واحد مسکونی سبد‌های مرغ را کشف و به یخچال کامیونتی که در کلانتری پارک شده بود، منتقل کردند.

برای خرید گوشت رفته بودیم

مأموران کلانتری سجاد یک ساعت پس از این سرقت با دستگیری دو متهم به نام‌های «جعفر» و «عادل»، موفق به بازگرداندن کامیونت و مرغ‌های سرقتی شدند. پس از بازگرداندن اموال به مال‌باختگان، متهمان در بازجویی‌های فنی اعتراف کردند که برای خرید گوشت به بولوار استقلال رفته‌اند، اما پس از دیدن کامیونت حمل مرغ رهاشده تصمیم به سرقت خودرو گرفته‌اند.

جعفر، متهم اصلی این پرونده که ۳۹ سال دارد، در بازجویی‌ها مدعی شد: از زمانی که تصمیم به این سرقت گرفتیم، تا وقتی که پشت فرمان کامیونت نشستم، کمتر از دو دقیقه زمان گذشت. ما قصد داشتیم پس از انتقال مرغ‌ها به خودرو پژو، کامیونت را رها کنیم و مرغ‌ها را زیر قیمت بازار بفروشیم، اما دستگیر شدیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->