انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟
سرخط خبرها

۵ سؤال طلایی که باید در هر ویزیت پزشکی بپرسید

  • کد خبر: ۳۲۹۷۱۰
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
۵ سؤال طلایی که باید در هر ویزیت پزشکی بپرسید
آگاه‌بودن از وضعیت سلامتی، اولین گام برای پیشگیری از بیماری‌هاست. هر بار که به پزشک مراجعه می‌کنید، فرصتی طلایی دارید تا اطلاعات حیاتی درباره بدنتان به دست آورید؛ به شرط آنکه سؤالات درستی بپرسید.

به گزارش شهرآرانیوز، امروزه ثابت شده بیمارانی که به‌طور فعال در روند مراقبت از سلامتی خود مشارکت دارند، نه‌تنها سالم‌تر می‌مانند بلکه در صورت ابتلا به بیماری نیز سریع‌تر بهبود می‌یابند. اما یکی از مهم‌ترین ابزار‌های این مشارکت، گفت‌و‌گو مؤثر با پزشک و پرسیدن سوالات کلیدی است.

طرح چند سوال مشخص در هر ویزیت پزشکی می‌تواند شما را از بسیاری از خطرات احتمالی نجات دهد، مسیر درمان‌تان را کوتاه‌تر کند و حتی هزینه‌های درمانی را کاهش دهد.

با توجه به سن، جنسیت یا شرایط بدنم، باید نگران چه بیماری‌هایی باشم؟

این سوال به شما کمک می‌کند تا پیشگیری را قبل از درمان آغاز کنید.

تشخیص یا برنامه درمانی من دقیقاً چیست؟ لطفاً بیشتر توضیح دهید.

اگر چیزی را نمی‌فهمید، سوال بپرسید. درک کامل از وضعیت‌تان، قدرت تصمیم‌گیری‌تان را بالا می‌برد.

برای بهبود وضعیتم، چه تغییری در سبک زندگی‌ام پیشنهاد می‌کنید؟

بسیاری از مشکلات با تغذیه سالم، خواب کافی و ورزش منظم کنترل می‌شوند.

آیا گزینه‌های درمانی دیگری وجود دارد؟ روش‌های غیر دارویی چطور؟

میشه لازم نیست به سراغ دارو بروید؛ گاهی تغییر رفتار یا درمان‌های مکمل هم مؤثرند.

این دارو یا درمان چه عوارضی ممکن است داشته باشد؟ به چه چیزی باید توجه کنم؟

آگاهی از عوارض جانبی، شما را از بروز مشکلات بزرگ‌تر در آینده حفظ می‌کند.

پرسیدن این سوالات ساده در ظاهر، اما حیاتی در عمل، رابطه شما با پزشک را به سطحی مؤثرتر و آگاهانه‌تر می‌رساند. سلامت، اتفاقی نیست؛ نتیجه انتخاب‌های درست است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->