قیمت امروز میوه و تره بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی
سرخط خبرها

تلفیق طلا و صنایع‌دستی، تداوم هنر هفت‌هزارساله ایرانیان

  • کد خبر: ۳۲۹۹۲۴
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
تلفیق طلا و صنایع‌دستی، تداوم هنر هفت‌هزارساله ایرانیان
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد گفت: تلفیق طلا و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی تداوم هنر هفت‌هزارساله ایرانیان است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

یوسف تقی‌زادگان روز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به فعالیت تنها شرکت خلاق صنایع‌دستی استان خراسان رضوی که طلا را با هنر‌های سنتی و صنایع‌دستی تلفیق کرده است، اظهار کرد: تلفیق طلا و هنر صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی ادامه هنر دیرینه ایرانیان در صنعت طلا و جواهر ایران است.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد ادامه داد: پیشینه هنر ایرانی در حوزه طلا به هفت هزار سال پیش برمی‌گردد و اکنون با این نوع استفاده از طلا و صنایع‌دستی موجب پایداری هنر و طلا در کنار هم شده است و دیگر هنر و صنایع‌دستی از بین نخواهد رفت.

او تأکید کرد: استفاده از طلا در آثار هنری و صنایع‌دستی موجب می‌شود تا آن‌ها به هدیه‌ای ماندگار تبدیل شوند.

تقی‌زادگان افزود: تولید محصولات هنری با تلفیق طلا و صنایع‌دستی باعث می‌شود که صنعت طلا زنده بماند و در زندگی مردم جریان داشته باشد.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد گفت: باید این هنر و صنعت ادامه پیدا کند و به سراسر دنیا ارسال شود و پیام مردم ایران را از طریق محصولات هنری و صنایع‌دستی به دنیا صادر کنیم.

تقی‌زادگان افزود: باید این هنر خلاقانه را در بازار‌های جهانی عرضه کنیم تا نام ایرانی پرآوازه‌تر شود.

او یادآور شد: زمانی ما صادرکننده طلا بودیم و کشور‌هایی مثل ترکیه مصنوعات ایران را وارد می‌کردند، اما اکنون این کشور‌ها ماشین‌آلات موردنیاز را تأمین کرده و به صادرکننده تبدیل شده‌اند.

تقی‌زادگان تصریح کرد: بخشی از این شرایط محصول تحریم‌ها و بخشی نیز مربوط به تحریم‌های داخلی است که متأسفانه برخی اشتباهات باعث شده تا رشد نکنیم.

او با اشاره به محصولاتی که از تلفیق طلا و صنایع‌دستی تولید شده است، گفت: اگر برای تولید این محصولات خلاقانه سرمایه‌گذاری و حمایت صورت گیرد، در کشور‌های مختلف منطقه و دیگر نقاط جهان مشتری دارد و علاوه بر توسعه اقتصاد داخلی و اشتغال، موجب ارزآوری نیز می‌شود.

او گفت: از دولتمردان انتظار حمایت نداریم، تنها درخواست داریم که چوب لای چرخ صنعت طلا نگذارند تا بتوانیم مصنوعات مرتبط با طلا را صادر کنیم و به‌راحتی برای کشور ارزآوری داشته باشیم.

گفتنی است نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه، ساعت، گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته از ۹ اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد دایر خواهد بود که علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۷ تا ۲۲ از این نمایشگاه بازدید کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->