خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی

  • کد خبر: ۳۳۰۳۷۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی
متخصص فیزیوتراپی گفت: تزریق‌هایی مانند PRP و اوزون‌تراپی در درمان درد‌های مفصلی تأیید علمی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اکبری، با اشاره به گسترش روش‌های تزریقی مانند PRP، اوزون‌تراپی و تزریق‌های مشابه به مفاصلی، چون مچ دست، گردن و زانو گفت: این روش‌ها تاکنون هیچ پشتوانه علمی و مطالعاتی معتبر که اثربخشی آنها را به‌طور قطعی ثابت کند، ندارند.

وی تأکید کرد: متأسفانه در ایران، بدون دریافت مجوز‌های معتبر و رسمی و در مطب‌های خود، افراد بسیاری تحت درمان‌هایی قرار می‌گیرند که نه‌تنها ضروری نیستند، بلکه اثربخشی قابل قبولی هم ندارند، این موضوع بیشتر ناشی از اطلاع نداشتن مردم و تبلیغات نادرست است که منجر به صرف هزینه‌های بالا و دریافت درمان‌های کم‌اثر یا حتی بی‌اثر می‌شود.

درمان‌های تأیید شده برای آسیب‌های مفصلی کدام‌اند؟

اکبری در ادامه گفت: برای آسیب‌های مفصلی، دو گروه درمانی اثربخشی و اعتبار علمی دارند؛ یکی فیزیوتراپیست‌ها و دیگری جراحان ارتوپد نیز هستند، جراحی‌های ارتوپدی زمانی وارد عمل می‌شوند که آسیب‌ها شدید باشند، اما فیزیوتراپیست‌ها در مراحل اولیه یا پس از جراحی، نقش کلیدی در باز توانی و بازگرداندن عملکرد بیمار به زندگی عادی ایفا می‌کنند.

وی افزود: هیچ روش درمانی جایگزین یا مکمل مانند PRP یا اوزون تراپی، هنوز به‌صورت رسمی و علمی در این زمینه تأیید نشده‌اند و در برخی موارد، افراد ممکن است به‌طور موقت، مثلاً برای یک تا دو ماه، احساس بهبودی و کاهش درد داشته باشند، اما این اثر اغلب ذهنی یا صرفاً تسکینی است و تأثیر واقعی در ترمیم بافت‌ها ندارد.

تزریق‌های مکرر؛ عامل تخریب بیشتر مفاصل

این متخصص فیزیوتراپی خاطرنشان کرد: در برخی موارد، دارو‌های کورتیکواستروئیدی همراه با این تزریق‌ها استفاده می‌شوند که ممکن است در کوتاه‌مدت درد را کاهش دهند، اما مصرف مداوم آنها موجب افزایش سرعت تخریب مفصل می‌شود و در نتیجه، آنچه برای بیمار باقی می‌ماند، هزینه‌های بالای درمان، و آسیبی عمیق‌تر به مفصلی است که مورد تزریق قرار گرفته است.

اکبری ادامه داد: تزریق مکرر این ترکیبات به یک مفصل، می‌تواند منجر به آسیب شدید مایع مفصلی، غضروف و ساختار‌های پیرامونی آن شود؛ برای مثال، یک فرد ممکن است با یک بار تزریق احساس تسکین کند، اما در صورت تکرار این روش برای دفعات متعدد، نه‌تنها درمانی حاصل نمی‌شود، بلکه روند تخریب بافت مفصل نیز تسریع خواهد شد.

وی در پایان تأکید کرد: بیماران باید پیش از اقدام به درمان‌های تزریقی یا غیرمعمول، حتماً با متخصصان فیزیوتراپی یا ارتوپدی مشورت کنند و از درمان‌هایی که اثربخشی آنها از نظر علمی اثبات نشده است، پرهیز کنند و اطلاع‌رسانی دقیق و علمی می‌تواند از آسیب‌های جسمی و مالی بیشتر برای بیماران جلوگیری کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->