تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۲ نفر رسید (۱۴ آبان ۱۴۰۳) شمار نظامیان زخمی رژیم صهیونیستی به پنج هزار و ۲۶۱ نفر رسید پیش‌نویس قطعنامه جدید آتش‌بس در غزه روی میز شورای امنیت تا رفع فیلترینگ فقط یک روز باقی‌ مانده است؟ عارف بخشنامه به‌کارگیری جوانان و زنان در سطوح مدیریتی را ابلاغ کرد ۱۰ دلیلی که هریس یا ترامپ هرکدام شانس رئیس‌جمهورشدن دارند پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند (۱۴ آبان ۱۴۰۳) پوتین با وزیر خارجه کره شمالی دیدار کرد+فیلم هریس در ۴ ایالت کلیدی از ترامپ پیش افتاد اتحادیه اروپا و کره‌جنوبی مدعی ارسال تسلیحات از سوی کره‌شمالی به روسیه شدند تاکید عراقچی بر پاسخ به هرگونه تجاوز به حریم امنیتی و سرزمینی ایران تجهیز تهران با ۱۳۰۰ اتوبوس و ۳۹ کیلومتر خط مترو جدید ایران به گزارش ادعایی تلاش ترور مقامات رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد آیت‌الله علم‌الهدی: مسئله مقاومت تنها یک جریان سیاسی علیه استکبار نیست| بنیان فکری نخبگان باید مبتنی بر شناخت عمیق مسائل باشد دفتر رئیس جمهور: از اظهارات امروز پزشکیان برداشت نادقیقی شد رزمایش مرکب در دریای خزر پایان یافت گسترش روابط؛ محور گفت و گوی وزرای کشور ایران و عراق ۳۱ هزار روستای کشور خالی از سکنه شده است شهادت خلبان سانحه بالگرد در زرین‌دشت فارس (۱۴ آبان ۱۴۰۳) اژه‌ای: احکام جایگزین حبس نباید موهِن و تمسخرآمیز باشد فرمانده نیروی زمینی سپاه: اقدامات تروریستی جنوب شرق با هدایت سرویس‌های امنیتی دشمن است عراقچی در پاکستان چه خواهد کرد؟ تأکید جانشین فرمانده کل انتظامی بر دیپلماسی همراه‌سازی کشور‌های همسایه در مقابله با قاچاق موادمخدر پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم سخنگوی وزارت خارجه: به هر چه که برای دفاع از ایران لازم باشد، مجهز خواهیم شد | سفر گروسی به ایران در دستور کار است معاون اول رئیس‌جمهور: اموال مازاد و راکد با دقت نظر و سرعت مناسب واگذار خواهد شد رئیس مجلس: مسکن به اندازه خوراک و پوشاک در زندگی موضوعیت دارد بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه آثار هنرمندان نوجوان + عکس رأی‌گیری الکترال در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چیست؟
سرخط خبرها

سانفرانسیسکو، مبارزه با کرونا و بی‌خانمان‌ها

  • کد خبر: ۳۳۰۸۶
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
سانفرانسیسکو، مبارزه با کرونا و بی‌خانمان‌ها
عماد پورشهریاری - روزنامه‌نگار
ویروس کرونا روزبه‌روز تأثیرش بر زندگی مردم جهان بیشتر می‌شود. هنوز درمانی ندارد و واکسنی برایش ساخته نشده است. راه‌حل پزشکان شستن مکرر دست‌ها، حفظ فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و البته قرنطینه کردن فرد مبتلاست؛ روش‌هایی که نه در حالت عادی و نه در یک همه‌گیری عظیم به ذهن بی‌خانمان‌ها خطور نخواهد کرد. اصلا برای این افراد تهیه وسایل بهداشتی اولویتی ندارد و به هشدار‌ها هم بی‌توجه‌اند. از همه مهم‌تر اینکه اگر به کووید ۱۹ مبتلا شوند کجا باید خود را قرنطینه کنند؟
سانفرانسیسکو، مظهر زندگی مدرن، مرکز فناوری‌های نوظهور جهان و شهری است که بیشترین میلیاردر‌های جهان (به نسبت جمعیت) در آن زندگی می‌کنند. این شهر، اما سال‌هاست با معضل بی‌خانمان‌ها روبه‌روست. وب‌سایت بلومبرگ مدعی است ۹۰۰۰ بی‌خانمان در این شهر زندگی می‌کنند. با شیوع کرونا این شکل از زندگی افزایش هم یافته است. آن‌طور که گاردین گزارش داده، از زمان شیوع این بیماری تنها در یکی از محله‌های این شهر پدیده چادرخوابی ۲۸۵ درصد افزایش یافته است. بیشتر این افراد علاوه بر کرونا در برابر مواد مخدر، بیماری‌های عفونی، ایدز و مشکلات روانی نیز بی‌دفاع‌اند. برای کنترل این معضل، شهرداری سانفرانسیسکو چندین برنامه اجرایی در نظر گرفته است. اول از همه جداسازی و قرنطینه افراد مبتلا به کرونا و گروه‌های پرخطر. تعداد آزمایش‌های کرونا در میان بی‌خانمان‌های این شهر گرچه به‌هیچ‌عنوان کافی گزارش نشده است، ولی هر فردی که به‌صورت رسمی آزمایشش مثبت شود به یکی از ۳۰ هزار اتاقِ خالی‌مانده هتل‌های شهر منتقل خواهد شد. هر بی‌خانمانی هم که بتواند حضور خود را در گروه‌های پرخطر این بیماری ثابت کند نیز می‌تواند سر پناهی داشته باشد.
انتقال این تعداد بی‌خانمان به هتل‌ها کار آسان و البته کم‌هزینه‌ای نیست. بسیاری از کسب‌وکار‌های محلی و صاحبان هتل‌ها در برابر این جابه‌جایی مقاومت می‌کنند. وب‌سایت بیزینس اینسایدر، هزینه اسکانِ نودروزه ۷۰۰۰ بی‌خانمان را ۱۰۵ میلیون دلار برآورد کرده است.
ایجاد مناطق ویژه برای بی‌خانمان‌ها از برنامه‌های دیگر سانفرانسیسکو برای کنترل کرونا در خیابان‌های این شهر است. برای این کار، ۳ منطقه خوابگاهی امن در نظر گرفته شده است و افراد بی‌خانمان می‌توانند در این مکان‌ها چادر بزنند. نظارت در این مناطق بسیار بیشتر است، پزشکان و گروه‌های مردم‌نهاد نیز می‌توانند به‌صورت متمرکز به این گروه خدمات بدهند. از سوی دیگر تمرکز افراد بی‌خانمان در ۳ منطقه خاص، کنترل پراکندگی احتمالی کووید ۱۹ را نیز تسهیل خواهد کرد. علاوه بر این شهرداری و مقامات محلی سرویس بهداشتی سیار و ایستگاه‌های شست‌و‌شوی دست را در محل‌های زندگی بی‌خانمان‌ها گسترش داده‌اند. مقامات بهداشتی سانفرانسیسکو حتی میان معتادان این منطقه خدمات متنوعی را ارائه کرده‌اند تا علاوه بر تشویق آن‌ها به قرنطینه ماندن در چادر مسافرتی خود، از تعامل آن‌ها با یکدیگر جلوگیری کنند. اما آیا با همه این هزینه‌ها، کمک‌های دولتی و محلی، اقدامات پیشگیرانه و خیریه، مشکل شیوع کرونا در بی‌خانمان‌های سانفرانسیسکو حل شده است؟ نشریه محلی سانفرانسیسکو کرونیکل در گزارشی به سازمان‌دهی مطلوب بی‌خانمان‌های این شهر اشاره کرد و نوشت: «در بسیاری از محله‌ها دیگر خبری از چادرخواب‌ها نیست، البته با هزینه‌ای گزاف.» هزینه‌ای که با تداوم این ویروس همه‌گیر همچنان سیر صعودی دارد و معلوم نیست دولت‌های محلی تا چه زمانی بتوانند همین مقاومت حداقلی را ادامه دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->