سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبرو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان با اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت بازدید استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور از محل برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی در مشهد هاکان فیدان در شورای امنیت خواستار توقف ماشین جنگی اسرائیل شد ترامپ خروج آمریکا از افغانستان را «بی‌کفایتی فاجعه‌بار» خواند توضیحات معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره توزیع سهمیه استخدامی در استان‌ها | ۷۵ درصد مردم از نظام اداری کشور ناراضی هستند ۵۰ کشته در آتش‌سوزی مرگبار در الکوت عراق + فیلم
سرخط خبرها

چرا ترامپ می‌خواهد زندان آلکاتراز را بازگشایی کند؟

  • کد خبر: ۳۳۱۰۰۱
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
  • ۱
چرا ترامپ می‌خواهد زندان آلکاتراز را بازگشایی کند؟
آلکاتراز که در جزیره‌ای در سواحل سانفرانسیسکو قرار دارد، دهه‌هاست که بسته شده است. اما اکنون دونالد ترامپ می‌گوید که می‌خواهد آن را به محل نگهداری «بی‌رحم‌ترین جنایتکاران کشور» تبدیل کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در مورد آلکاتراز همیشه این ادعا مطرح بوده که فرار زنده از آن غیرممکن بوده است (شاید با یک استثنای معروف)؛ اما اکنون، دونالد ترامپ می‌خواهد زندان آلکاتراز را بازگشایی کرده و آن را با «بی‌رحم‌ترین» جنایتکاران آمریکا پر کند.

دهه‌هاست که آخرین زندانی هم از این ندامتگاه جزیره‌ای که اکنون یک کانون مهم گردشگری محسوب می‌شود و سالانه بیش از یک میلیون بازدیدکننده را به خود جذب می‌کند، منتقل شده است.

اما رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که می‌خواهد آن را به طور قابل توجهی بزرگ و بازسازی کرده تا به عنوان نمادی از قانون، نظم و عدالت در آمریکای او عمل کند.

زندان آلکاتراز چیست و آیا کسی تا به حال از آن فرار کرده است؟

قدمت این زندان که در جزیره آلکاتراز در خلیج سانفرانسیسکو، در فاصله حدود دو کیلومتری از شهر واقع شده است، به اواسط قرن نوزدهم بر می‌گردد.

این زندان دارای یک ساختمان سه طبقه با چهار بلوک سلولی اصلی و همچنین یک فانوس دریایی است که مشرف به خلیج است.

جریان‌های شدید دریایی اطراف جزیره و آب‌های سرد، فرار موفقیت‌آمیز را تقریباً غیرممکن می‌کرد، اگرچه برخی موفق شدند با شنا به ساحل برسند.

این زندان ادعا می‌کند که هیچ زندانی تاکنون موفق به فرار از آنجا نشده است، احتمالاً به این معنی که هیچ کس تا به حال زنده نمانده تا از آزادی خود لذت ببرد.

در معروف‌ترین تلاش، جان آنگلین، برادرش کلارنس و فرانک موریس از زندان خارج شده و به آب رسیدند. اعتقاد بر این است که آنها غرق شده‌اند، اما اجساد آنها هرگز پیدا نشد و این منجر به گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر زنده ماندن آنها شد، داستانی که در فیلم هالیوودی «فرار از آلکاتراز» با بازی کلینت ایستوود روایت شده است.

درون زندان آلکاتراز چگونه بود؟

در حالی که این زندان محل زندگی برخی از نام‌های مشهور مانند آل کاپون و جورج کلی بود، اکثر زندانیان آلکاتراز به دلیل نقض قوانین یا خشونت شدید و خطرناک بودن یا خطرات فرار از زندان‌های دیگر به آنجا فرستاده شده بودند.

میانگین جمعیت آنجا فقط حدود ۲۶۰ تا ۲۷۵ زندانی بود که کمتر از ۱٪ از کل زندانیان در زندان‌های فدرال آمریکا را شامل می‌شود.

در داخل آلکاتراز، زندانیان همیشه در سلول‌های انفرادی با یک برنامه‌ی روزانه‌ی بسیار ساختاریافته و یکنواخت بودند که برای آموزش نحوه‌ی پیروی از قوانین و مقررات به زندانیان طراحی شده بود.

در طول اقامت در جزیره، زندانیان فقط چهار حق داشتند که شامل: غذا، لباس، سرپناه و مراقبت‌های پزشکی بود. هر چیز دیگری، از کار کردن گرفته تا ارسال نامه به اعضای خانواده، امتیازی محسوب می‌شد که باید توسط آنها به دست می‌آمد.

با وجود ساختار سفت و سخت، چندین زندانی درخواست انتقال به آلکاتراز را داده بودند، زیرا معتقد بودند که شرایط زندگی در آنجا بهتر از جا‌های دیگر است.

چرا زندان آلکاتراز را تعطیل کردند؟

با وجود شهرت و امکانات امن آن، آلکاتراز در مارس ۱۹۶۳ پس از ۲۹ سال فعالیت تعطیل شد که دلیلش هزینه بالای آن بود.

این زندان تنها برای باز نگه داشتن خود، به ۳ تا ۵ میلیون دلار (۳۱ تا ۵۲ میلیون دلار به پول امروز) برای کار‌های مرمت و نگهداری نیاز داشت.

همچنین اداره‌ی آن بسیار پرهزینه بود و هزینه‌ی آن برای هر زندانی در روز بیش از سه برابر یک زندان در شهری مانند آتلانتا بود.

از آنجا که زندان آلکاتراز در یک جزیره قرار دارد، باید غذا و سوخت آن به طور کامل با قایق تأمین می‌شد. حتی منبع آب شیرین هم نداشت، بنابراین آن هم باید به آنجا آورده می‌شد.

ترامپ می‌خواهد با آلکاتراز چه کار کند؟

این اطلاعیه، همانطور که اغلب اتفاق می‌افتد، در رسانه‌های اجتماعی ترامپ منتشر شد: «من به اداره زندان‌ها، به همراه وزارت دادگستری، اف‌بی‌آی و امنیت داخلی، دستور می‌دهم تا زندان آلکاتراز را که به طور قابل توجهی بزرگتر و بازسازی شده باشد، بازگشایی کنند تا بی‌رحم‌ترین و خشن‌ترین مجرمان آمریکا را در خود جای دهد.»

این آخرین تلاش او برای تغییر اساسی در نحوه و محل نگهداری زندانیان فدرال و بازداشت‌شدگان مهاجر است.

بازگشایی این زندان احتمالاً عملیاتی بسیار پیچیده و پرهزینه خواهد بود؛ اما ترامپ می‌گوید آلکاتراز به عنوان نماد قانون، نظم و عدالت عمل خواهد کرد و ممکن است تصمیم به بازگشایی آن بیشتر به این دلیل باشد که او فکر می‌کند این زندان نمایانگر چیست، نه صرفاً به دلایل عملی آن قرار است اتفاق بیفتد.

سخنگوی اداره زندان‌های آمریکا در بیانیه‌ای گفت که این سازمان از تمام دستورات ریاست جمهوری پیروی خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۶
0
0
باید کاربری پیدا کند بی مصرف نماند اما قاتل های صفاک باید اعدام بشوند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->