زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد
سرخط خبرها

وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا

  • کد خبر: ۳۳۰۸۲۳
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳
وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا
دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در راستای پیشبرد دستور کار اخراج دسته جمعی مهاجران به اصطلاح غیرقانونی از آنان خواست بصورت داوطلبانه خاک آمریکا را ترک کنند و وعده داد که در صورت خروج داوطلبانه یک هزار دلار پرداخت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امنیت داخلی آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای اعلام کرد که کمک هزینه سفر را نیز پرداخت خواهد کرد و افرادی که از برنامه‌ای به نام سی بی پی هوم برای اطلاع دادن به دولت مبنی بر قصد بازگشت به خانه استفاده می‌کنند، به صورت اولویت بندی شده، از آمریکا خارج خواهند شد.

کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت: "اگر به طور غیرقانونی اینجا هستید، خروج داوطلبانه بهترین، امن‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین راه برای ترک آمریکا جهت جلوگیری از دستگیری است. اکنون برنامه سی بی پی هوم به بیگانگان غیرقانونی، کمک مالی برای سفر و کمک هزینه برای بازگشت به کشور خود ارائه می‌دهد. "

این وزارتخانه افزود که پیش از این، هزینه بلیت هواپیما برای یک مهاجر جهت بازگشت از شیکاگو به هندوراس را پرداخت کرده و بلیت‌های بیشتری برای این هفته و هفته آینده رزرو شده است.

این اقدام بخشی از برنامه‌های دولت ترامپ برای پیگیری هدف خود در زمینه مهاجرت است. ترامپ در کارزار انتخاباتی خود بر اجرای سخت‌گیرانه سیاست‌های مهاجرتی و اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی تأکید کرده بود و اکنون در ماه‌های اولیه ریاست‌جمهوری‌اش در حال اجرایی کردن آن است.

در این میان، وزارت امنیت داخلی ایالات متحده اعلام کرده که هزاران مهاجر از اپلیکشن جدید برای خوداخراجی استفاده کرده‌اند.

این طرح با توجه به فشار‌های زیادی که بر منابع دولتی وارد است، به‌طور عمده به‌عنوان یک راهکار برای کاهش فشار بر سیستم‌های مهاجرتی و بازداشت مطرح شده است.

اما آرون ریچلن-ملنیک، عضو ارشد شورای مهاجرت آمریکا که از مهاجران حمایت می‌کند، در گفت‌و‌گو با آسوشیتدپرس گفت که مهاجران باید در مورد آخرین پیشنهاد وزارت امنیت داخلی احتیاط زیادی داشته باشند.

او با طرح این سوال که وزارت امنیت داخلی، پول و مجوز لازم برای پرداخت این مبالغ را از کجا تامین می‌کند، گفت که این اقدامات به دلیل ناتوانی دولت در دستگیری و اخراج افرادی که وعده داده شده، است، زیرا دولت نمی‌تواند آن تعداد افرادی را که قول داده است، دستگیر و اخراج کند؛ بنابراین باید مردم را تشویق کند که خودشان این کار را انجام دهند.

دولت ترامپ به عنوان بخشی از تلاش خود برای اخراج داوطلبانه مهاجران، اپلیکیشنی را که توسط دولت بایدن برای تعیین وقت ملاقات نزدیک به یک میلیون مهاجر برای ورود به خاک آمریکا استفاده می‌شد، به ابزاری برای کمک به بازگشت مهاجران به خانه تبدیل کرده است. در دولت بایدن، این اپلیکیشن CBP One نام داشت و اکنون در دولت ترامپ، CBP Home نامیده می‌شود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده است که تاکنون «هزاران» مهاجر از این اپلیکیشن برای اخراج داوطلبانه استفاده کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->