آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان
سرخط خبرها

کرونا و پنهان کاری‌ها

  • کد خبر: ۳۳۱۱۷
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
کرونا و پنهان کاری‌ها
یکی از مشکلات موجود برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا، انگ اجتماعی است که به آنها زده می‌شود؛ این موضوع باعث می‌شود اگر فردی به کرونا مبتلا شد بیماری خود را پنهان کند که در این حالت ممکن است بیماری افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص روانشناسی سلامت،  با بیان اینکه به طور کلی عوامل زیستی، روانی و اجتماعی در ایجاد، انتشار و بهبود بیماری دخیل هستند، اظهار کرد: استرس و اضطراب هم در ایجاد بیماری و هم در بهبود بیماری نقش بسزایی دارد؛ بخش‌های متعددی مانند سیستم عصبی،‌ سیستم روانی، سیستم ایمنی و غدد داخلی مهم‌ترین بخش‌های تنظیم‌کننده بدن هستند که هریک از آنها هنگام بروز مشکل جسمانی وظایفی را برعهده دارند.

امین رفیعی‌پور با بیان اینکه روان انسان در مدیریت بیماری و افزایش سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است، درباره تاثیر مشکلات روانی مانند استرس و اضطراب در عود بیماری کرونا توضیحاتی ارائه داد و گفت: از نظر روانشناختی زمانی که سطح استرس افزایش یابد بالطبع سیستم ایمنی بدن کاهش می‌یابد که ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن موجب افزایش آسیب‌زایی بیماری خواهد شد. در واقع هنگام افزایش استرس، بدن در وضعیت هشدار قرار می‌گیرد که اگر میزان استرس به مقدار قابل توجهی در بدن بالا باشد میزان کورتیزول بدن افزایش می‌یابد.

این متخصص روانشناسی سلامت معتقد است که به طور کلی افزایش نشاط، شادی و شادکامی موجب بهبودی روند بیماری خواهد شد و این یعنی هنگام بیماری باید استرس و اضطراب فرد مدیریت شود، در این مسیر می‌توان از طریق مدیتیشن (تسلط بر ذهن)، شوخ طبعی و افزایش نشاط و... میزان استرس فرد مبتلا را مدیریت کرد تا سیستم ایمنی فرد بیمار فعال‌تر و مقابله با بیماری سریع‌تر و راحت‌تر شود.

وی با بیان اینکه حمایت خانواده در بهبودی بیماری فرد نیز بسیار موثر است، تاکید کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات موجود برای بیماران مبتلا به ویروس کرونا، انگ اجتماعی است که به آنها زده می‌شود؛ این موضوع باعث می‌شود اگر فردی به کرونا مبتلا شد بیماری خود را پنهان کند که در این حالت ممکن است بیماری افزایش یابد، لذا باید تاثیر سیستم حمایتی و آموزش‌های مدیریت استرس در بهبود بیماری کرونا را جدی بگیریم.

رفیعی‌پور در ادامه به فعالیت این سازمان در راستای ارتقای سلامت روان بیماران مبتلا به کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر در راستای بهبود بیماری‌های جسمانی و حتی در زمینه پیشگیری از روانشناسان بهره‌گیری می‌شود. باتوجه به تاثیر سلامت روان و داشتن روحیه در بهبود بیماری کرونا، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با سامانه ۴۰۳۰ همکاری داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->