راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

وزارت بهداشت: نرخ تولد در کشور، ۷ درصد کاهش یافت

  • کد خبر: ۳۳۲۱۵۰
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
وزارت بهداشت: نرخ تولد در کشور، ۷ درصد کاهش یافت
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تعداد موالید سال ۱۴۰۳ نسبت‌به سال ۱۴۰۲ هفت درصد کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی اظهار کرد: امیدواریم شروع این هفته با هشدار و حساس‌سازی مسئولین و مردم همراه باشد. بحث جوانی جمعیت باید موردتوجه جدی همه قرار بگیرد.

وی افزود: زمانی که صحبت از جمعیت می‌شود، جمعیت یک بحث اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و حتی امنیتی است و نیاز است به صورت همه‌جانبه به آن نگاه شود.

وی ادامه داد: در اتفاقی که در بندر شهید رجایی رخ داد بلافاصله به دلیل آلودگی احتمالی، خیلی سریع تیم‌هایی برای سنجش آلاینده‌ها اعزام و هشدار‌هایی به زنان باردار داده و توصیه شد مردم از ماسک استفاده کنند. این اتفاق افتاد و بهداشت محیط و حرفه‌ای وزارت بهداشت آنجا مستقر شدند و سنجش‌ها تا یک هفته انجام شد و پس از یک هفته دوباره سنجش انجام و وضعیت عادی اعلام شد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشکل جوانی جمعیت مشکلی جهانی است و یکی از بحث‌ها همواره این است که آیا می‌توان جمعیت یک کشور را با مهاجرین جبران کرد یا خیر؟، گفت: ما باید افزایش جمعیت را از طریق فرزندآوری انجام دهیم. دولت مجارستان ۴ درصد تولید ناخالص داخلی را به موضوع جوانی جمعیت اختصاص داده درحالی که کل سهم سلامت در کشور ما از درآمد ناخالص داخلی کمتر از ۵ درصد است. ماوران مجارستان از مالیات معاف شده‌اند این اقدام در کشور ما نیز مصوب شده و در حال انجام است. کره جنوبی نیز یکی از کشور‌هایی است که با سقوط آزاد جمعیت تا سال ۲۰۲۳ رو‌به‌رو بوده، اما با اقدامات حمایتی که انجام داده توانسته جمعیت را افزایش دهد. در ژاپن نیز دولت توکید برای کارکنان خود هفته کاری چهارروزه را اجرا کرده است تا با بهب د تعادل بین کار و زندگی به افزایش جمعیت کمک کند.

وی با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت تصریح کرد: ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت با مسئولیت مستقیم وزیر در وزارت بهداشت تشکیل شد و ۹ کمیته تشکیل شده و وضعیت جمعیت رصد می‌شود.

 وی با اشاره به واحد‌هایی که در بحث جوانی جمعیت در وزارت بهداشت فعال هستند گفت: نزدیک ۱۸ هزار خاته بهداشت و ۵۷۰۰ پایگاه سلامت شهری و روستایی و ۵۱۰۰ مرکز جامع خدمات سلامت و ۴۶۰ مرکز آموزش و مشاوره ازدواج در حال فعالیت در این حوزه هستند. تعداد بهورزان و مراقبین سلامت بیش از ۵۴ هزار نفر است. ۱۳ هزار و ۷۳۱ ماما در شبکه بهداشت کشور مشغول فعالیت هستند. ۱۰۲۰۰ ماما نیز در بلوک‌های زایمانی و بیش از ۲۰۸۶ متخصص زنان در بخش دولتی مشغول به کارند.

وی گفت: تعداد موالید در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ هفت درصد کاهش یافته است.

وی افزود: حدود ۶۰ درصد زنان متاهل در سنین باروری در سن ۳۵ تا ۵۰ سال هستند که باید برای تسهیل فرزندآوری این گروه تدابیر ویژه‌ای اتخاذ شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->