جای پای حضرت زینب (س) در مصر: مسجدی که میزبان کاروان اسرای کربلا بود اعترافات تکان‌دهنده مردی که جسد دختر جوانش را خاکستر کرد! اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز اجرای پروسه جذب اعضای هیأت علمی از آبان تا بهمن ۱۴۰۴ ارائه خدمات چشم‌پزشکی و عینک رایگان به سالمندان خراسان رضوی| ۸۰ درصد موارد نابینایی، قابلیت پیشگیری دارند پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۳ تا پایان سال تسویه می‎شود مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات
سرخط خبرها

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۳۲۱۷۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
معاون وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت انجام سنجش سلامت برای ثبت‌نام نوآموزان کلاس اول، از آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان از خردادماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: خانواده‌ها هرچه سریع‌تر درخصوص سنجش اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طی روز‌های اخیر، خبری مبنی بر آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از ۱۵ اردیبهشت منتشر شد؛ اما وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که دستورالعمل ثبت‌نام هنوز نهایی نشده است.

براساس اعلام این وزارتخانه، دستورالعمل ثبت‌نام دانش‌آموزان پس از برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و دریافت نظرات تخصصی حوزه‌های مرتبط تدوین شده و اکنون در مرحله نهایی‌سازی قرار دارد.

وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است که زمان‌بندی دقیق، ضوابط و مقررات مربوط به ثبت‌نام، پس از تکمیل فرآیند مستندسازی، از طریق نشست خبری رسمی با حضور اصحاب رسانه اعلام خواهد شد.

در همین حال، مسئولان آموزش و پرورش یادآور شده‌اند که شرط اصلی ثبت‌نام در پایه اول دبستان، انجام سنجش سلامت است و خانواده‌ها باید هرچه سریع‌تر برای دریافت نوبت سنجش کودک خود اقدام کنند.

والدین می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع خدمات دولت به نشانی my.gov.ir، درگاه وزارت آموزش و پرورش را انتخاب کرده و از طریق «سامانه سیرت» نسبت به دریافت نوبت سنجش سلامت فرزند خود اقدام کنند.

رضوان حکیم زاده؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در خصوص ثبت‌نام نوآموزان پایه اول دبستان اظهار کرد: برای ثبت‌نام دانش‌آموزان کلاس اولی مانند سال‌های گذشته، انجام سنجش سلامت الزامی است و بدون آن امکان ثبت‌نام وجود ندارد.

وی افزود: دانش‌آموزانی که مراحل سنجش را طی کرده‌اند، می‌توانند از خردادماه برای ثبت‌نام به نزدیک‌ترین مدرسه در محدوده محل زندگی خود مراجعه کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت پوشش کامل ثبت‌نام تصریح کرد: یکی از وظایف اصلی آموزش و پرورش، جذب همه کودکان واجد شرایط برای ثبت‌نام در مدرسه است. از خانواده‌ها می‌خواهیم برای تسریع در فرایند ثبت‌نام، سنجش سلامت کودک خود را در اولویت قرار دهند و هر چه زودتر اقدام کنند.

حکیم‌زاده با تأکید بر اهمیت شناسایی بازماندگان از تحصیل عنوان کرد: این موضوع از اولویت‌های جدی ماست. امسال جلساتی با نهاد‌های مختلف خارج از آموزش و پرورش برگزار کرده‌ایم تا کودکانی که به دلایل مختلف امکان حضور در مدرسه را ندارند، سریع‌تر شناسایی شوند و موانع ثبت‌نام آنها برطرف شود.

وی ادامه داد: مأموریت آموزش و پرورش، ایجاد مدرسه و تأمین معلم است. در حال حاضر حدود ۵۰۰ مدرسه با یک تا سه دانش‌آموز در کشور فعالیت می‌کنند. اگر کودکی به دلایل فقر اقتصادی، فقر فرهنگی، بدسرپرستی یا بی‌سرپرستی نتواند در مدرسه حضور یابد، نهاد‌هایی مانند بهزیستی، کمیته امداد و دادگستری باید مسئولیت خود را ایفا کنند. همکاری مؤثر میان آموزش و پرورش و این دستگاه‌ها می‌تواند زمینه دسترسی همه کودکان به آموزش را فراهم کند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: امیدواریم با تقسیم کار انجام‌شده میان نهاد‌های مسئول اگر کودکی در مدرسه ثبت‌نام نکرده باشد، در سریع‌ترین زمان شناسایی شده و به چرخه آموزش بازگردد. اگر خانواده‌ای هنگام ثبت‌نام فرزند خود با مانعی مواجه شد، می‌تواند موضوع را از طریق ادارات آموزش و پرورش، سامانه رسیدگی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، یا معاونت آموزش ابتدایی و متوسطه پیگیری کند، این معاونت‌ها مسئولیت اصلی رسیدگی به مسائل ثبت‌نام را بر عهده دارند.

شهروندان می‌توانند با مراجعه به سامانه دولت به‌آدرس my.gov.ir بخش وزارت آموزش و پرورش را انتخاب و از آنجا سامانه شکایات را انتخاب و مورد خود را ثبت کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->