آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟

  • کد خبر: ۳۳۲۲۵۲
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟
قمر در عقرب پدیده‌ای نجومی و رویداد طبیعی و قابل مشاهده است که هر ماه قمری (حدود ۲۷.۳ روز) یک بار اتفاق می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز، قمر در عقرب پدیده‌ای نجومی و رویداد طبیعی و قابل مشاهده است که هر ماه قمر‌ی (حدود ۲۷.۳ روز) یک بار اتفاق می‌افتد و در آن ماه از صورت فلکی عقرب عبور می‌کند. این پدیده هر ماه قمری یک بار اتفاق می‌افتد و معمولاً دو تا سه روز به طول می‌انجامد. این پدیده وجود دارد و یک واقعیت نجومی است. برخی از علمای اسلامی در مورد قمر در عقرب بحث کرده‌اند. البته این موارد بیشتر به بحث‌های علمی و نجومی مربوط می‌شوند و به باور‌های خرافی یا سوءتفاهم‌های عمومی در مورد این پدیده مربوط نمی‌شود.

ریشه باور به نحس بودن قمر در عقرب به دوران باستان بازمی‌گردد. در آن زمان، اعتقاد بر این بود که حرکات اجرام آسمانی بر سرنوشت انسان‌ها تأثیرگذار است. صورت فلکی عقرب نیز به دلیل شکل ظاهری و ارتباط با نیش عقرب، نمادی از خطر، آسیب و بدشانسی تلقی می‌شد. بنابراین، عبور ماه از این صورت فلکی به عنوان زمانی نامناسب برای شروع فعالیت‌های مهم در نظر گرفته می‌شد. در متون دینی و روایات اسلامی نیز به این موضوع اشاره شده است. در این روایات، تأکید شده است که در زمان قمر در عقرب از انجام برخی کار‌ها پرهیز شود. با این حال، باید توجه داشت که هیچ دلیل علمی قطعی برای این باور وجود ندارد. امروزه، بسیاری از افراد با استناد به تحقیقات علمی و بدون توجه به خرافات، به این موضوع می‌پردازند.

طبق محاسبات نجومی سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ و ۴۷ دقیقه ماه به صورت عقرب وارد می‌شود یعنی قمر در عقرب شروع می‌گردد. دو روز بعد یعنی در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ و ۳۷ دقیقه قمر در عقرب به پایان می‌رسد یعنی ماه از صورت عقرب خارج می‌شود.

کار‌هایی که در روز‌های قمر در عقرب باید از آنها پرهیز کرد

بر اساس باور‌های سنتی و برخی توصیه‌ها، در این ایام باید از انجام برخی کار‌ها خودداری کرد. این کار‌ها عبارتند از:

عقد و نکاح: شروع زندگی مشترک در این ایام توصیه نمی‌شود.

مسافرت: بهتر است سفر‌های غیرضروری به تعویق بیفتد.

اقدام برای بچه‌دار شدن: تلاش برای بارداری در این ایام ممکن است مطلوب نباشد.

افتتاح کسب و کار: شروع فعالیت‌های تجاری جدید در این بازه زمانی توصیه نمی‌شود.

تعیین نام: انتخاب نام برای نوزادان در این ایام مناسب نیست.

شروع کار‌های بزرگ: بهتر است از انجام کار‌های مهم و بزرگ در این ایام خودداری شود.

حجامت: انجام حجامت در این ایام توصیه نمی‌شود.

شروع کار جدید: شروع یک شغل یا فعالیت جدید در این بازه زمانی مناسب نیست.

صدقه بدهید و قرآن بخوانید

اگرچه باور به نحس بودن قمر در عقرب ریشه در اعتقادات قدیمی دارد، اما برخی راهکار‌ها برای مقابله با این باور‌ها وجود دارد:

صدقه دادن: صدقه دادن در ابتدای روز می‌تواند بلایا و حوادث ناگوار را دفع کند.

خواندن آیه‌الکرسی و سوره‌های معوذتین (فلق و ناس): این آیات در روایات اسلامی برای محافظت از بلا‌ها توصیه شده‌اند.

توکل به خدا و پرهیز از وسواس: اعتقاد به قمر در عقرب نباید منجر به نگرانی یا ترس بیش از حد شود. باید به قدرت الهی توکل کرد و از وسواس و نگرانی پرهیز کرد.

قمر در عقرب پدیده‌ای نجومی است که در طول تاریخ مورد توجه بوده است. اگرچه هیچ دلیل علمی قطعی برای تأثیر منفی این پدیده بر زندگی انسان وجود ندارد، اما باور به آن در فرهنگ‌های مختلف ریشه دارد. آگاهی از این باور‌ها و رعایت توصیه‌هایی مانند پرهیز از انجام برخی کار‌ها در این ایام، می‌تواند به کاهش نگرانی‌ها و ایجاد آرامش ذهنی کمک کند. مهم‌ترین نکته این است که از وسواس و نگرانی بیش از حد پرهیز کرده و به قدرت الهی توکل کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->