پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند

  • کد خبر: ۳۳۳۰۰۸
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر برخورد قاطع با قاچاقچیان اشیای تاریخی گفت: سال گذشته ۲۵۷ فقره پرونده جرایم مربوط به قاچاق اشیای تاریخی تشکیل شد که در این رابطه ۴۳۶ متهم دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسین رحیمی در خصوص قاچاق میراث فرهنگی اظهار کرد: یکی از ماموریت‌های مهم پلیس امنیت اقتصادی، برخورد جدی با متخلفان اشیای عتیقه است که در این راستا سال گذشته توانستیم افزون بر ۱۶ هزار و ۱۱۱ قطعه شی را در ماموریت‌های مختلف کشف و در اختیار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار دهیم.

وی افزود: طبق برآورد‌های موجود، ارزش این اشیا ۴۶۳ میلیارد تومان تخمین زده شده که البته معتقدم ارزش واقعی آنها بیشتر از این رقم است. اگر از خروج اشیای با ارزش تاریخی از کشور مطلع شویم، این موضوع را از طریق پلیس بین المللی (اینترپل) با جدیدیت پیگیری و با این قاچاقچیان برخورد قانونی خواهیم کرد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون اشیا و آثار تاریخی از کشور خارج شده از طریق نهاد‌های بین‌المللی پیگیری و به کشور بازگردانده شده است، عنوان کرد: بیشتر این اقلام در مبادی داخل کشور کشف و تحویل میراث فرهنگی می‌شود و این اشیا با توجه به نظر کارشناسان ارزیابی می‌شود.

سردار رحیمی در خصوص اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در راستای برخورد با زمین‌خواری بیان کرد: در حوزه زمین‌خواری در سال ۱۴۰۳ حدود چهار هزار هکتار از اراضی ملی و عمومی رفع تصرف و آزاد شد و ارزش این اراضی ۲۶ همت است. رسیدگی به موضوع زمین، کوه، ساحل، دریا و جنگل‌خواری در حوزه پلیس امنیت اقتصادی است که برای برخورد با متخلفان این حوزه با جدیت پیگیری می‌شود.

وی از مردم خواست اگر اطلاعاتی در زمینه زمین‌خواری دارند از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی را در جریان قرار دهند.پ

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->