استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم

  • کد خبر: ۳۳۳۳۷۵
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم
قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با اشاره به اینکه بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم، گفت: برای تکمیل ۲۶ موزه درحال‌ساخت، به بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دارابی امروز (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در همایش گرامیداشت روز جهانی موزه که در موزه ملی ایران برگزار شد، ضمن گرامیداشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی گفت: برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت بودجه نداریم. در اینجا نقش‌آفرینی بخش خصوصی می‌تواند به ما کمک کند.

وی افزود: ایران به مثابه موزه بزرگ بدون سقف است و ارزش‌های تاریخی باعث فخر ما ایرانی‌هاست؛ طبق برنامه هفتم توسعه، تعداد موزه‌ها باید از ۸۰۰ به ۱۰۰۰ برسد.

سند ملی میراث فرهنگی در حال تصویب است

معاون میراث فرهنگی با بیان اینکه سند ملی میراث فرهنگی به زودی در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و ابلاغ می‌شود، گفت: زنگ میراث فرهنگی در آموزش و پرورش و همچنین افزودن درس میراث فرهنگی در دانشگاه‌ها درحال پیگیری است.

دارابی اضافه کرد: نکته مهم در بحث موزه ها، مردم و نسل‌های مختلف است. باید در بحث افزایش سواد و دانش میراث کار کنیم.

وی تاکید کرد: موزه داران بعد از جذب مخاطب باید مسئله روایتگری را با اقتضاعات امروز مورد بازنگری قرار دهند.

دارابی خاطرنشان کرد: موزه‌ها پاتوق‌های فرهنگی، گنجینه و تابلوی فرهنگی برای نیاکان ما هستند و نقش بزرگی در تاب آوری و نقش مهمی در توسعه پایدار دارند.

معاون میراث فرهنگی با بیان اینکه ما از مسئله آموزش رنج می‌بریم، گفت: گاهی اوقات با بهترین اساتید کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود، اما اقبال از سوی همکاران نیست اگر اشکالاتی وجود دارد به ما اطلاع دهید تا اصلاح شود ما باید خود را به علم روز تجهیز کنیم.

دارابی افزود: اگر می‌خواهیم جامعه جوان به اعتبار و منزلت گذشته خود پی ببرد باید با روایتگری درست این کار را انجام دهیم. یافته‌های علمی باید به روز شود و وقایع تاریخی را به درستی بیان کنیم و از تحریف جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: وظیفه ما حفاظت، مرمت و پاسداشت میراث فرهنگی است و باید تاریخ به درستی به نسل جوان معرفی شود.

معاون میراث فرهنگی گفت: موزه داری با رویکرد برنامه‌های جدید و اسناد بالادستی در حال تدوین است. ما باید با یک نهضت بزرگ کشورمان را که جز ۱۰ کشور تمدنی جهان است به خوبی برای جامعه روایت کنیم.

دارابی افزود: ما بدون حضور تشکل‌های مردم نهاد، موزه داران خصوصی، مجموعه داران و نهاد‌ها در بخش خصوصی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.

وی در خصوص استخدام نیروی انسانی نیز گفت: با تلاش گسترده‌ای که برای حل مشکل نیروی انسانی میراث فرهنگی شد. امسال ۴ هزار و ۲۳۰ پست سازمانی مصوب و ابلاغ شد. امیدوارم در حوزه میراث، نیرو‌های متخصص و با صلاحیت در پست‌ها جانمایی شود.

در پایان این مراسم از تمبر روز جهانی موزه‌ها با عنوان الواح استردادی رونمایی و از کارکنان برتر موزه‌ها تقدیر شد.

منیع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->