ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه‌سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد مقدس: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی ۵ ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

یکی از چالش‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی، کمبود زمین است

  • کد خبر: ۳۳۴۰۲۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
یکی از چالش‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی، کمبود زمین است
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با بیان این که زمینی برای ایجاد نیروگاه برق خورشیدی برای رفع خاموشی‌های شرکت‌های دانش بنیان ندارد گفت: یکی از بزرگترین چالش‌های این پارک، کمبود زمین است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اسماعیلی با اعلام این خبر، اظهار کرد: موضوع مدیریت انرژی برق با نصب پنل خورشیدی به اطلاع شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک رسیده است و برخی از شرکت‌ها توانسته‌اند، از فضای پشت بام خود برای این موضوع، بهره ببرند.

وی با اشاره به تکلیف قانونی برای تامین انرژی شرکت‌ها اظهار کرد: به دنبال این هستیم که در صورت امکان یک نیروگاه خورشیدی در محل پارک علم و فناوری خراسان رضوی فراهم کنیم ولی یکی از چالش‌های مهم کمبود زمین و فضای فیزیکی برای این موضوع است.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با هدف تامین انرژی پایدار، رفع ناترازی انرژی برق و کاهش خاموشی صنایع دانش‌بنیان، در پارک علم و فناوری خراسان رضوی، به تازگی تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه خورشیدی میان شرکت برق منطقه‌ای خراسان (به نمایندگی از شرکت ساتبا) و پارک علم و فناوری خراسان رضوی و مجری طرح به امضا رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->