صدراعظم آلمان: برگزاری نشست آلاسکا «خبر خوبی» بود سخنگوی وزارت خارجه: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکایت دانشگاه هاروارد از دولت ترامپ

  • کد خبر: ۳۳۴۲۵۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶
شکایت دانشگاه هاروارد از دولت ترامپ
دانشگاه هاروارد امروز (جمعه) در واکنش به ممنوعیت ناگهانی ثبت‌نام دانشجویان خارجی در این دانشگاه توسط دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، از این تصمیم به دادگاه فدرال شکایت کرد و آن را اقدامی غیرقانونی خواند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه هاروارد در واکنش به تصمیم دولت ترامپ مبنی بر ممنوعیت ثبت‌نام دانشجویان خارجی، به دادگاه فدرال در بوستون شکایت کرد.

این دانشگاه، اقدام اخیر را نقض متمم اول قانون اساسی ایالات متحده و اقدامی تلافی‌جویانه در برابر مخالفت این دانشگاه در برابر مطالبات سیاسی کاخ سفید توصیف کرد.

در متن شکایت دانشگاه هاروارد آمده است: «دولت با یک امضا تلاش کرده است تا یک‌چهارم جمعیت دانشجویی هاروارد را که از دانشجویان بین‌المللی تشکیل شده‌اند، حذف کند؛ دانشجویانی که نقش مهمی در پیشبرد ماموریت علمی و فرهنگی دانشگاه ایفا می‌کنند.»

هاروارد همچنین اعلام کرد که قصد دارد برای جلوگیری از اجرای این تصمیم، درخواست دستور موقت توقف اجرایی شدن آن را ارائه کند.

بر اساس آمار، نزدیک به ۶ هزار و ۸۰۰ دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه هاروارد مشغول به تحصیل هستند که بیشتر آنها دانشجویان تحصیلات تکمیلی بوده و از بیش از ۱۰۰ کشور مختلف به این دانشگاه آمده‌اند.

در همین حال، وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده نیز دانشگاه کلمبیا را به «بی‌تفاوتی عامدانه» در برابر آزار و اذیت دانشجویان یهودی متهم کرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که وزارت دادگستری نسبت به دستور دولت ترامپ برای تحقیق درباره معترضان طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا ابراز نگرانی کرده و یک قاضی فدرال نیز درخواست مجوز بازرسی در این پرونده را رد کرده است.

پیش‌تر در سال جاری، دانشگاه کلمبیا برای بازگرداندن ۴۰۰ میلیون دلار کمک‌های دولتی که به دلیل حمایت نکردن از دانشجویان یهودی لغو شده بود، با دولت ترامپ به توافق رسید.

روزنامه دانشجویی هاروارد کریمسون گزارش داد که وزارت امنیت داخلی به این دانشگاه ۷۲ ساعت مهلت داده بود تا کلیه اسناد مربوط به سوابق انضباطی دانشجویان خارجی و مدارک مرتبط با فعالیت‌های اعتراضی پنج سال گذشته آنها را ارائه کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->