جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۴۵۱۷
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگانی که خواستار ابلاغ مصوبه مربوط به حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب مانند مصوبه مجلس درباره پالرمو شد، به ارائه توضیحاتی پرداخت و تاکید کرد: خواهش می‌کنم دوستان این موضوع را در رسانه‌ها عوام فریبی نکنند؛ ما مر قانون را اجرا می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری به رئیس مجلس گفت: امیدواریم ریاست محترم مجلس همانطور که نگذاشت جوهر پالرمو خشک شود و بلافاصله بعد از تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را به دولت ابلاغ کرد، قانون عفاف و حجاب را که حکم خداست را هم ابلاغ کند.

وی افزود: رئیس مجلس حکم خلق را بدون مشورت با شورای عالی امنیت ملی، سران قوا و ریاست جمهوری در لحظه و پیش از خشک شدن جوهر ابلاغ کرد؛ بر همین اساس تقاضا می‌کنیم که رئیس مجلس حکم خدا، قرآن و رسول خدا را که جوهرش تا قیام قیامت تازه است، حداقل همانند پالرمو ابلاغ کند و جلوی وضعیت نابهنجاری که دل هر ایرانی را به درد آورده است، اندکی ترمیم ببخشد و آلام متدینین را التیام بخشد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر نماینده خمینی شهر در اظهاراتی گفت: آقای نقدعلی می‌فرمایند که از رئیس مجلس می‌خواهم قانون عفاف و حجاب را ابلاغ کند یا اینکه لایحه پالرمو را ابلاغ نکند؛ من نمی‌دانم این چه نگاهی است و کجای قانون این اجازه را می‌دهد که چنین بحثی مطرح شود؟

وی افزود: من هیچ وقت نخواستم با صراحت این نکته را در اینجا عرض کنم، اما به هر حال شورای امنیت ملی بر اساس اصل ۱۷۶ وظایفی را به عهده دارد؛ دبیرخانه شورای امنیت ملی به صورت مکتوب به ما اعلام کرده است که فعلاً این قانون ابلاغ نشود؛ در این صورت من نمی‌توانم قانون را ابلاغ کنم.

رئیس مجلس با طرح این پرسش که موضوع پالرمو چه ربطی به مجلس دوازدهم دارد؟ اظهار کرد: موضوع پالرمو و CFT در مجلس دهم تصویب و به شورای نگهبان ارجاع شده است؛ شورای نگهبان نسبت به این مصوبه ایراد گرفته، مجلس بر نظر خود اصرار کرده و مصوبه جهت رسیدگی به مجمع تشخیص ارجاع شده است و این مصوبه نیز تا همین اواخر در مجمع تشخیص بوده است. آقای رئیس جمهوری به صورت کتبی از رهبری تقاضا کردند که مجدداً بررسی مصوبات در دستور کار مجمع تشخیص قرار بگیرد و بر همین اساس نیز در دستور کار مجمع قرار گرفت.

قالیباف ادامه داد: مجمع تشخیص طی چندین جلسه موضوع را مورد رسیدگی قرار داد و در نهایت در جلسه‌ای با حضور شورای نگهبان و همه اعضا، پالرمو به تائید مصوبه پالرمو رای داده است. وقتی مجمع به این مصوبه رای داده و مصوبه تبدیل به قانون شده است و من باید آن مصوبه را ابلاغ کنم. من خواهش می‌کنم دوستان این موضوع را در رسانه‌ها عوام فریبی نکنند؛ ما مر قانون را اجرا می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->