یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد
سرخط خبرها

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد

  • کد خبر: ۳۳۷۱۶۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد
دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم با تاکید بر اینکه تحریم‌های آمریکا ارتباطی با موضوع عادی‌سازی پرونده کشور در FATF ندارد، گفت: اصولاً متن و محتوای کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد برای پشتیبانی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نوشته نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی خانی روز یکشنبه در واکنش به تحلیل نادرست و سطحی برخی رسانه‌ها در ربط دادن تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به تصویب پالرمو واکنش نشان داد و گفت: بیش از چهل سال است جمهوری اسلامی ایران مستمراً تحت تحریم‌های مستمر آمریکا بوده و هست و تمام این تحریم‌ها در شرایطی بوده که به کنوانسیون پالرمو ملحق نشده بودیم.

وی تاکید کرد: ربط دادن تحریم‌های جدید به تصویب کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فراملی پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر تشکیک غیرمنصفانه به تصمیم کارشناسی و فنی و حقوقی عالی‌ترین مرجع تشخیص مصلحت کشور، بیانگر سطح پایین دانش و شناخت اشخاصی است که بدون مطالعه مستندات و حتی متن خود کنوانسیون‌ها، در موضوعاتی نظر می‌دهند که کاملاً فنی و حقوقی هستند و جایگاهی در بازی‌های رسانه‌ای نباید داشته باشند.

وی افزود: مهم‌تر اینکه رصد این‌گونه نظرات سطحی در رسانه‌های رسمی کشور توسط مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، اعتبار علمی و کارشناسی کشور در حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را مخدوش می‌کند و باید فوراً متوقف شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه بار‌ها تأکید و با سند اثبات کرده‌ایم تحریم‌های آمریکا ارتباطی با موضوع عادی‌سازی پرونده کشور در FATF ندارد، افزود: اصولاً متن و محتوای کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد برای پشتیبانی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نوشته نشده و از جریانات فعال در فضای رسانه‌ای می‌خواهم موضوعات دیگری برای جذب مخاطب انتخاب نمایند و بیش از این با تحلیل‌های نادرست ناشی از عدم مطالعه و دقت در متون و مستندات، منافع ملی و اقتصادی کشور را با مخاطره مواجه نسازند.

رئیس مرکز اطلاعات مالی گفت: در واقع نظارت‌های شدید علیه اتباع ایرانی در مؤسسات مالی دنیا به خاطر قرار داشتن ایران در لیست سیاه FATF یکی از محور‌های اعمال فشار‌های آمریکا در قالب تحریم‌هاست و به‌طور قطع عادی‌سازی پرونده کشور در FATF مانع افزایش تأثیر تحریم‌های آمریکا خواهد شد.

خانی گفت: پیش از این هم رئیس‌جمهور آمریکا در نامه‌ای خطاب به رئیس FATF خواستار باقی ماندن ایران در فهرست سیاه این نهاد برای اعمال نظارت‌های مضاعف شده بود لذا هرگونه تلاش برای خروج ایران از این لیست در واقع مقابله با دسیسه‌های دولت آمریکا است.

معاون وزیر اقتصاد همچنین با ابراز تأسف از فضاسازی‌های غلط رسانه‌ای که معمولاً چند روز قبل از جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام و با هدف تأثیرگذاری در نظر تصمیم گیران و تصمیم سازان منافع نظام و کشور ظهور و بروز پیدا می‌کند بار دیگر از تمام دلسوزان و دغدغه‌مندان منافع مردم و کشور درخواست کرد که به این نوع فضاسازی‌های غیرکارشناسی توجه نکنند و حتماً متون کنوانسیون‌ها و استاندارد‌های بین‌المللی در این حوزه را مطالعه کنند.

این مقام مسئول بار دیگر ضمن اعلام آمادگی جهت پاسخ به ابهامات مشاوران و کارشناسان تولید محتوا برخی رسانه‌ها، به‌تمامی جریانات موافق یا مخالف تصویب کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد توصیه کرد که اجازه دهند مجمع تشخیص مصلحت نظام در فضای کارشناسی و فنی و حقوقی به موضوع بسیار مهم و حیاتی کنوانسیون CFT رسیدگی و تصمیم‌گیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->