هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح «پاد» با هدف پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۴۵۲۵
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
طرح «پاد» با هدف پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود
دبیر اجرایی طرح پاد، از اجرای این برنامه پیشگیرانه در ۴۰ منطقه کشور با هدف کاهش مصرف دخانیات در میان دانش‌آموزان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا شاهسون، دبیر اجرایی طرح پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات) گفت: در راستای کاهش مصرف دخانیات در میان نوجوانان و جوانان، جمعیت موضوع دخانیات به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد با همکاری وزارت آموزش و پرورش، اقدام به طراحی و اجرای طرح عملیاتی پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات) کرده است. این طرح هم‌اکنون در ۴۰ منطقه آسیب‌پذیر کشور در حال اجراست.

به گفته شاهسون؛ این طرح، فرآیند اجرایی آن از مدرسه آغاز شده و سپس به محله و شهر گسترش می‌یابد. در چارچوب این برنامه، محتوای آموزشی متناسب برای دانش‌آموزان و اولیا طراحی شده و در اختیار آنان قرار می‌گیرد و دانش‌آموزان پس از گذراندن مراحل آموزشی، به عنوان سفیران پیشگیری از دخانیات (پاد یاران) معرفی شده و کارت شناسایی دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: همکاری بین‌بخشی یکی از ارکان موفقیت این طرح به شمار می‌آید و دستگاه‌هایی، چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری‌ها و وزارت ورزش و جوانان با ارائه برنامه‌های جایگزین فرهنگی، هنری و ورزشی، نقش مؤثری در ارتقای اثربخشی این برنامه دارند.

همکاری چند دستگاهی برای اثربخشی بیشتر طرح

شاهسون خاطرنشان کرد: از منظر فرهنگی، تلاش شده است تا با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای، به‌ویژه نمایش‌های خانگی، پیام‌های پیشگیری از مصرف دخانیات به مخاطبان نوجوان منتقل شود. بر اساس داده‌های تجربی حاصل از اجرای طرح، دانش‌آموزان پایه هشتم متوسطه اول بیشترین گرایش به دخانیات را دارند. این گرایش، اغلب از انتقال از پایه ششم به هفتم آغاز شده و در پایه هشتم به اوج می‌رسد.

وی ادامه داد: بر این اساس، آموزش‌های این طرح از پایه هفتم آغاز می‌شود و در دوره ابتدایی نیز در پایه‌های سوم و ششم، آموزش‌هایی برای اولیای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده تا خانواده‌ها برای ورود فرزندانشان به مقاطع حساس‌تر، آمادگی لازم را داشته باشند.

به گفته شاهسون؛ اطلاع‌رسانی مستمر به پاد یاران و خانواده‌های آنها بخش مهمی از راهبرد این طرح است تا بتوان با نهادینه‌سازی فرهنگ پیشگیری، روند گرایش نوجوانان به دخانیات را متوقف و کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->