تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

امیر سیاری: فشارهای خارجی نتوانست مانع پیشرفت ایران شود

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: تحریم‌ها و فشارهای خارجی هرگز نتوانست ما را از مسیر پیشرفت باز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری امروز پنجم خرداد در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت و سالروز آزادسازی خرمشهر که در دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به نقش پررنگ جوانان در استمرار راه شهدا، اظهار کرد: روحیه‌ای که در میان جوانان امروز مشاهده می‌شود، همان عشق و علاقه‌ای است که رزمندگان دوران دفاع مقدس را به میدان‌های نبرد کشاند و دشمن را به زانو درآورد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی همواره در معرض دشمنی‌ها و تهدیدات بوده است، تصریح کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب، دشمن تصور می‌کرد نظام نوپای ما توان مقابله ندارد، اما ایستادگی هشت‌ساله ملت ایران در برابر تجاوز رژیم بعث، این تصور را باطل کرد و امروز نیز با اتکای به وحدت ملی و پشتیبانی مردمی، از آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تهدید برخورداریم.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش در ادامه سخنان خود به سابقه دشمنی مستکبران با ملت ایران اشاره کرد و گفت: دشمن پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هیمنه خود را در منطقه از دست رفته دید و با استفاده از عناصر ضدانقلاب، ایجاد اختلافات قومی و ترور، تلاش کرد ثبات کشور را برهم بزند و در ادامه با تحمیل جنگی تمام‌عیار قصد داشت مانع از رشد انقلاب شود.

وی تصریح کرد: هدف دشمن از آغاز جنگ، تجزیه خوزستان و رفع محدودیت‌های جغرافیایی در خلیج فارس بود و صدام را به‌عنوان ابزار اجرای این نقشه برگزیدند و تمامی امکانات انسانی و تجهیزاتی مورد نیاز را در اختیارش قرار دادند و حتی برخی کشور‌های همسایه نیز به صدام کمک کردند، در حالی‌که حضرت امام خمینی (ره) هشدار داده بودند که سرنوشت آنها نیز پس از ایران به مخاطره خواهد افتاد؛ که همین‌گونه نیز شد.

سیاری با اشاره به اینکه دشمن جایگاه رهبری و ملت ایران را در معادلات خود در نظر نگرفته بود، ادامه داد: آنها تصور می‌کردند جمهوری اسلامی پس از انقلاب، از آمادگی نظامی لازم برخوردار نیست، در حالی‌که از همان نخستین روز‌های جنگ تحمیلی، معادلات به نفع ما تغییر یافت.

وی با بیان اینکه آزادسازی خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ دفاع مقدس بود، گفت: در این عملیات بزرگ، نیرو‌های نظامی کشور با بهره‌گیری از موفقیت‌های قبلی و غافلگیر کردن دشمن، توانستند حماسه‌ای ماندگار خلق کنند و ۲۵ روز عملیات پیچیده در شرایط دشوار آب‌وهوایی و مقابله با نیرویی تا دندان مسلح، جلوه‌ای از اراده و همت رزمندگان ما بود.

سیاری در پایان تصریح کرد: در عملیات آزادسازی خرمشهر، نزدیک به ۴۰ هزار نیروی دشمن کشته یا اسیر شدند و این شکست آن‌چنان سنگین بود که ارتش بعثی توان باور آن را نداشت. این پیروزی بزرگ نمادی از اقتدار ملی و انسجام نیرو‌های مسلح در سایه هدایت‌های رهبری و حمایت‌های مردمی بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->